Την πρόθεσή του να μη ζητήσει συγγνώμη για το σχόλιο που έκανε για τον πρωθυπουργό και έγινε γνωστό μέσω βίντεο, γνωστοποίησε ο Κώστας Μουτζούρης.
Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου υποστήριξε ότι «για τις ιδιωτικές μου συνομιλίες δε ζητάω συγγνώμη. Στις ιδιωτικές μου συνομιλίες μπορώ να εκφράζομαι όπως θέλω».
Πρόσθετε δε ότι εκείνος δεν μεταφέρει τι του είπε ο κ. Μτησοτάκης στο τηλέφωνο, εξηγώντας ότι «συνομιλώ με υψηλό τόνο, γιατί εκείνη την ώρα είμαι μέσα στο στρατόπεδο επί τρεις ώρες και χιλιάδες Μυτιλινιών επιχειρούσαν να εισβάλουν».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας