Ο Παναθηναϊκός άρχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (21/2, 21:30), με τους ΝτεΣόν Τόμας - Τζέικομπ Ουάιλι να κάνουν... αγώνα δρόμου για να προλάβουν την κρίσιμη αναμέτρηση.
Με μια προπόνηση στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ξεκίνησε σήμερα (17/2) το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα (21/2, 21:30) για την 25η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.
Ο Τόμας και ο Ουάιλι έμειναν ξανά εκτός και ακολούθησαν ειδική θεραπευτική αγωγή, καθώς ο πρώτος ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στην μέση και ο δεύτερος υπέστη διάστρεμμα στο ματς με τον Άρη.
Έτσι, οι δυο τους συνεχίζουν τον… αγώνα δρόμου που κάνουν, ώστε να προλάβουν την αναμέτρηση με τους Καταλανούς.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.