Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος τιμήθηκε με το βραβείο Klaus Hemmerle 2020 στον ιστορικό καθεδρικό ναό του Άαχεν της Γερμανίας.
Η τιμητική αυτή διάκριση απονέμεται ανά διετία από την Κίνηση Fokolar (Fokolar Bewegung) σε διεθνείς προσωπικότητες που έχουν συμβάλει στην προσέγγιση και κατανόηση κοινοτήτων με διαφορετικές πολιτιστικές και θρησκευτικές παραδόσεις.
Οι Fokolar είναι μια Ρωμαιοκαθολική «Κίνηση πνευματικής και κοινωνικής ανανεώσεως», που αποβλέπει στην επικράτηση της ειρήνης και την αρμονική συνύπαρξη των ανθρώπων και των λαών.
Αριθμούν περίπου 140.000 μέλη και δραστηριοποιούνται σε 180 χώρες.
Από το 2002 έχουν θεσπίσει το εν λόγω βραβείο προς τιμήν του πνευματικού γεφυροποιού Klaus Hemmerle (1929-1994), ο οποίος διετέλεσε επίσκοπος Άαχεν (1975-1994) και καθηγητής της Φιλοσοφίας της Θρησκείας.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.