Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ροζ σκάνδαλο στη Γαλλία: Βίντεο «έκαψε» τον εκλεκτό του Μακρόν για τη δημαρχία στο Παρίσι

Ροζ σκάνδαλο στη Γαλλία: Βίντεο «έκαψε» τον εκλεκτό του Μακρόν για τη δημαρχία στο Παρίσι

Το σκάνδαλο ξέσπασε τέσσερις ημέρες πριν τις εκλογές στο Παρίσι, με τον στενό σύμμαχο του Μακρόν να υποχρεώνεται να φύγει από το κόμμα για χάρη του γάλλου προέδρου

Ένα μέλος του κόμματος του προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, απέσυρε την υποψήφιότητά του για τη διεκδίκηση της δημαρχίας του Παρισιού μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Η απόσυρση του υποψηφίου, Μπενζαμέν Γκριβό, αποτελεί ισχυρό «χτύπημα» στις προσπάθειες του Μακρόν να συσπειρώσει το κόμμα του για προσεχείς δημοτικές εκλογές σε ολόκληρη τη χώρα.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ανέφερε πως έπειτα από «άσχημες επιθέσεις, αποφάσισα να αποσύρω την υποψηφιότητά μου για τη δημαρχία του Παρισιού. Η απόφαση αυτή μου κοστίζει, αλλά οι προτεραιότητές μου είναι σαφείς. Πάνω απ’ όλα έχω την οικογένειά μου, θα το έχετε αντιληφθεί» δήλωσε ο υποψήφιος του προεδρικού κόμματος «Δημοκρατίας Εμπρός» (LREM).

Το επίμαχο βίντεο

Το απόγευμα της Πέμπτης, η ιστοσελίδα Pornopolitique, η οποία ασχολείται με την ερωτική ζωή πολιτικών και αξιωματούχων, δημοσιοποίησε βίντεο με ερωτικά μηνύματα προς μία γυναίκα, τα οποία υποτίθεται ότι έστειλε ο Γκριβό, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τα μηνύματα, μαζί με ένα βίντεο που φέρεται να τον εμφανίζει να αυνανίζεται, αναπαράχθηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

«Εδώ και έναν χρόνο, η οικογένειά μου κι εγώ έχουμε γίνει στόχοι προσβλητικών σχολίων, ψεμμάτων, φημών και ανώνυμων επιθέσεων, υποκλοπών προσωπικών συνομιλιών και απειλών εναντίον της ζωής μας» δήλωσε ο Γκριβό.

Το βίντεο είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος αποφάσισε ότι δεν θα εκθέσει την οικογένεια του σε περαιτέρω ταλαιπωρία.

«Δεν θέλω να εκθέσω εμένα και την οικογένειά μου περισσότερο σε μια κατάσταση όπου όλα τα μέσα επιτρέπονται πλέον. Μέχρι εδώ» είπε χαρακτηριστικά ο 42χρονος πολιτικός.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024