Μπορεί το «κύριο πιάτο» των Oscars να είναι η τελετή απονομής, ωστόσο πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και φέτος το κόκκινο χαλί.
Μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου και όχι μόνο φοράνε… τα καλά τους και προσπαθούν να κερδίσουν τη μάχη των εντυπώσεων έξω στο Dolby Theater, προτού πάρουν τα ηνία οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της αποψινής βραδιάς.
Με τον αρραβωνιαστικό της, Κόλιν Τζοστ, στο πλευρό της περπάτησε το κόκκινο χαλί η Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία είναι υποψήφια για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου για την ταινία «Ιστορία Γάμου».
■ «Άστραψε» το Dolby Theatre για τον Χοακίν Φίνιξ
Τα φλας των φωτογράφων τράβηξε ο ηθοποιός Χοακίν Φίνιξ, που είναι υποψήφιος για το Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Joker».
Η βροχή που πέφτει εδώ και ώρες στο Χόλιγουντ δυσκολεύει λίγο τους καλεσμένους στο Dolby Theatre, αλλά ακόμα περισσότερο εκείνους που είχαν στηθεί ώρες νωρίτερα στους δρόμους για να δουν τους αγαπημένους ηθοποιούς.
■ Τα «παπούτσια» του Τζόσουα Μπράιαν Κάμπελ
Η βροχή στο Χόλιγουντ δεν εμπόδισε τον υποψήφιο για Όσκαρ Τραγουδιού, Τζόσουα Μπράιαν Κάμπελ να επιλέξει ένα… καλοκαιρινό υπόδημα.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.