Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν ξεκάθαρος στα όσα είπε χθες σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τόνισε ότι στην πρώτη «στραβή» και εφόσον δεν ηρεμήσουν τα πνεύματα θα διακόψει το πρωτάθλημα και θα οδηγηθούμε σε Grexit.
Μία μέρα μετά την τοποθέτηση του πρωθυπουργού ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να προκαλεί με επίσημες επιθετικές ανακοινώσεις.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο πηγαίνει κόντρα στην κυβέρνηση, η οποία τον γλίτωσε από τον υποβιβασμό για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη, και κυρίως συνεχίζει να δυναμιτίζει το κλίμα, βάλλοντας κατά της ΕΕΑ.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.