Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περιστέρι – ΑΕΚ 73-77

Περιστέρι – ΑΕΚ 73-77

Με ηγέτη τον… σεληνιασμένο Νίκο Ζήση, η ΑΕΚ πέρασε από το Περιστέρι. «Τρόμαξαν» με Γιάνκοβιτς και Βασιλόπουλο, που είχαν… μικροτραυματισμούς.

Τι κι αν δεν αγωνίστηκε ο Κιθ Λάνγκφορντ. Τι κι αν κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Βλάντο Γιάνκοβιτς πήγε στον πάγκο με τραυματισμό (όχι μόνο επέστρεψε, αλλά ήταν και καθοριστικός στο τέλος).

Ο Νίκος Ζήσης έδωσε μια μοναδική παράσταση κι οδήγησε την ΑΕΚ σε μια εξαιρετικά σημαντική νίκη, σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Το Περιστέρι είχε τις ευκαιρίες του, αλλά και τις απουσίες με τις οποίες έπρεπε να παλέψει, ενώ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης έχασε και τον Βασιλόπουλο, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 77-73.

Η «Ένωση» πέτυχε διπλή νίκη, καθώς όχι μόνο πέρασε από το «Ανδρέας Παπανδρέου», αλλά υπερκάλυψε τη διαφορά του πρώτου αγώνα κι έτσι έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης». Ο Νίκος Ζήσης ήταν ο απόλυτος σταρ, με 18 πόντους και 5 ασίστ, καλύπτοντας το κενό του Λάνγκφορντ.

Πολύ καλός ήταν ο Γιαννόπουλος, βοήθησε ο άστοχος Ρέι κι ο Γιάνκοβιτς με τον Χρυσικόπουλο, αλλά μετά τον Ζήση αυτός που μαγνήτισε τον κόσμο ήταν ο νεαρός Ρογκαβόπουλος. Αγωνίστηκε για 12.43’’ σημείωσε 7 πόντους με 2/3 δίποντα κι 1/2 τρίποντα, μάζεψε 4 ριμπάουντ, είχε και 1 ασίστ. Αλήθεια, γιατί αυτό το παιδί δεν αγωνίζεται διαρκώς; Ίσως πρέπει να το εξηγήσει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο Μορέιρα είχε άλλη μια σπουδαία παρουσία, με 17 πόντους κι 9 ριμπάουντ, στα όρια του «νταμπλ νταμπλ», ο Βασιλόπουλος ήταν πολύ καλός όσο αγωνίστηκε, Κάζινς και Αγραβάνης προσπάθησαν, όμως σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι κυνηγούσαν στο σκορ και δεν μπορούσαν να ελέγξουν τη δράση των αντιπάλων.

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 36-38, 54-55, 73-77.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024