Πριν από μερικές ημέρες ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Όμως από ότι φαίνεται, ο Ουίλ Τσέρι δεν θα μείνει πολύ καιρό χωρίς ομάδα.
Ο Αμερικανός γκαρντ είναι στο ραντάρ της Ρέτζιο Εμίλια σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ούρμπονας, καθώς οι Ιταλοί ψάχνουν τον τρόπο για να παραμείνουν πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις στην Lega A.
Στο πρόσωπο που πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού βλέπουν αυτόν που θα τους προσφέρει λύσεις, την ώρα που και η Λιμόζ είχε ακουστεί πως εξετάζει την περίπτωσή του.
Ο Τσέρι στην Ευρωλίγκα μέτρησε 5.4 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ σε 13 συμμετοχές με την φανέλα του Ολυμπιακού.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.