Ο γενικός διευθυντής του γυναικείου τμήματος του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Φασούλας, τόνισε πως το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται αναδιάρθρωση και δήλωσε ότι τάσσεται με όσους θέλουν να πάει το μπάσκετ μπροστά.

Ο γενικός διευθυντής του γυναικείου τμήματος του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Φασούλας, έδωσε το παρών στην κοπή πίτας της ΕΣΚΑΝΑ και τόνισε πως το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται ένα νέο συλλογικό ξεκίνημα, και ριζική αναδιάρθρωση με κατάλληλους ανθρώπους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Φασούλας:

«Θέλω να συγχαρώ τις αθλήτριες, τους αθλητές, μικρούς, μεγάλους, τους γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά σε όλες τις δραστηριότητες στα γήπεδα της περιοχής.

Θέλω να συγχαρώ τα σωματεία που μέσα από δύσκολες, πραγματικά, συνθήκες, κυρίως οικονομικές, συνεχίζουν να διατηρούν έναν σπουδαίο ρόλο στην κοινωνία. Θέλω να συγχαρώ την διοίκηση και το Δ.Σ της ΕΣΚΑΝΑ. Έχουμε μια συνεργασία εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ξέρω τους αγώνες που κάνετε.

Το 2020 είναι μια σημαντική χρονιά για το ελληνικό μπάσκετ. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης και οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχει πάρει, για την ανανέωση των διοικήσεων των ομοσπονδιών, δημιουργούν προϋποθέσεις για νέα πνοή στον αθλητισμό.

Χωρίς να μηδενίσει κανείς το έργο που έχει γίνει στο παρελθόν και δεν το μηδενίζει κανείς πραγματικά, είναι πια φανερό σε όλους πως το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα.

Χρειάζεται ριζική αναδιοργάνωση με κατάλληλους ανθρώπους, παλιούς αλλά και νέους, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην αξιοποίηση των ταλέντων και θα ξαναφέρουν το ελληνικό μπάσκετ εκεί που του αξίζει, στην κορυφή των διεθνών επιτυχιών που απέχουμε εδώ και καμιά 10αριά χρόνια.

Το νέο αυτό ξεκίνημα μπορεί να έρθει μόνο συλλογικά και μόνο όταν σταματήσουμε να έχουμε προσωπικές, σωματειακές και πολιτικές αντιδικίες.

Σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινά το 2020, θα ενώσω και εγώ τις δυνάμεις μου με όλους αυτούς που θέλουν να πάνε ξανά το ελληνικό μπάσκετ μπροστά και να ξανασυνδέσουν την διοίκηση του μπάσκετ με κάθε σωματείο σε όλη την Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr