Το Περιστέρι Winmasters ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τη Νίζνι και μία από τις κρίσιμες ήταν το κακό ποσοστό του στις βολές. Αυτό επισήμανε ο προπονητής του, Νίκος Νικολόπουλος, τονίζοντας ότι οι παίκτες του προσπάθησαν για το καλύτερο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλλαν. Παλέψαμε 40 λεπτά για τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Νίζνι. Όμως, με το ποσοστό που είχαμε στις ελεύθερες βολές (10/19, 52.63%) και τα 16 λάθη στα οποία υποπέσαμε είναι δύσκολο να κερδίσεις έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο στην έδρα του. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».
Η αντιπαράθεση του προέδρου της Χάποελ Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, με τον Οφέρ Γιανάι αυτή τη φορά όμως να μπλέκει και τη Βαλένθια στις νέες δηλώσεις του για τη φετινή Ευρωλίγκα.
Η απόφαση σηματοδοτεί μια ιστορική στροφή για την Ελβετία που είχε ταυτιστεί με την απόλυτη απαγόρευση των αγώνων, απόρροια μιας τραγωδίας που σημάδεψε ανεξίτηλα την ιστορία του motorsport.