Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πιτίνο: Περήφανος για τον Παπαγιάννη

Πιτίνο: Περήφανος για τον Παπαγιάννη

Όπως ο Μήτογλου, έτσι και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, εκθείασε τον Έλληνα σέντερ για όσα έκανε απέναντι στην Μπάγερν στο ΟΑΚΑ

Χαρούμενος με τη νίκη αλλά και την εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη εμφανίστηκε ο Ρικ Πιτίνο έπειτα το θετικό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπάγερν στο ΟΑΚΑ.

Ο Hall of Famer τεχνικό του Τριφυλλιού δήλωσε μετά το παιχνίδι με του Βαυαρούς ότι: «Ήταν απολαυστικό το παιχνίδι. Δείξαμε θέληση και πήραμε την νίκη. Ο Παπαγιάννης ήταν απίστευτος. Ανέλαβε δράση. Ήταν εξαιρετικός στην άμυνα, αλλά και στα ριμπάουντ στα 18′ που αγωνίστηκε. Είμαι περήφανος για εκείνον. Του ζήτησα χθες να πάρει 12 ριμπάουντ και να κάνει 5 τάπες. Πήρε 5 ριμπάουντ και έκανε 4 κοψίματα. Αν έπαιζε νορμάλ λεπτά, θα είχε βραδιά καριέρας».

Για τα 20 παραπάνω ριμπάουντ του Παναθηναϊκού: «Είπα στο ημίχρονο πως τα βασικά μας λάθη τους επέτρεψε να επιστρέψουν στο ματς. Όταν σουτάρει ο αντίπαλος με 50% τρίποντο, θα ηττηθείς. Όμως, τα ριμπάουντ μας ήταν σε εξαιρετικό επίπεδο, όπως και η άμυνά μας στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ο Παπαγιάννης έπαιξε στο 1ο και το 4ο δεκάλεπτο, ήταν ο κοινός παρονομαστής. Ήταν θαυμάσιος, πήρε πάνω του φάσεις – κλειδιά. Έκανε το καλύτερό του παιχνίδι. Ελπίζω αυτό να τον ανεβάζει σε ένα νέο επίπεδο».

Για τα τρίποντα των Γερμανών στο ξεκίνημα και το τι άλλαξε μετά το 27′: «Δεχτήκαμε τρίποντα και κάναμε μια αλλαγή. Στο pick ‘n roll δίναμε βοήθεια και στις περιστροφές οι παίκτες στις γωνίες έβρισκαν ελεύθερα σουτ. Κάναμε κάποιες προσαρμογές. Είπαμε στην άμυνά μας να παίξει πιο ανοιχτά στο 2-2 και να μην δώσει τόσες βοήθειες. Βγήκαμε πιο επιθετικά. Στο 4ο δεκάλεπτο παίξαμε σκληρά στην άμυνα, σηκωθήκαμε από τα πόδια μας, πήραμε τα ριμπάουντ. Ήταν η καλύτερη αμυντική μας επίδοση σε 4ο δεκάλεπτο και χαίρομαι που το είδα αυτό.

Οι παίκτες μου δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Γι’ αυτό και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Παπαγιάννης ήταν εκτός φόρμας, τώρα είναι σε καταπληκτική φόρμα. Όλοι οι παίκτες είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η φυσική μας κατάσταση ήταν ένα σημαντικό κομμάτι για την νίκη».

Για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις που ακολουθεί και αν η νίκη επί της Μπάγερν αποτελεί οδηγό για τον Παναθηναϊκό: «Η Ζαλγκίρις παίζει πολύ καλό παιχνίδι. Παραλίγο να κερδίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Φενέρ και η Ζαλγκίρις παίζουν πολύ καλά αυτό το διάστημα. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να κερδίσουμε. Θέλουμε και τον κόσμο μας. Το πρόγραμμα σε βοηθάει να κάνεις τα σερί, μπαίνουμε σε αυτή τη φάση πλέον. Όταν είσαι προπονητής των Νικς ή των Σέλτικς και έχεις μπροστά σου αγώνες με τους Κλίπερς, τους Λέικερς και τους Ουόριορς δεν μπορείς να κάνεις σερί. Το θέμα είναι να εκμεταλλευτείς το πρόγραμμα, όταν είναι ευνοϊκό για εσένα, μόλις επιστρέψεις σπίτι σου».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024