Κωμική ανακοίνωση Γραμμένου για την «έφοδο» της Οικονομικής Αστυνομίας στην ΕΠΟ
Πόση αλήθεια αντέχει άραγε το σκοτεινό «σύστημα» της… εξυγίανσης; Είναι να γελάει κανείς με την ανακοίνωση της ΕΠΟ για το «ντου» και τον έλεγχο στα διαλυμένα οικονομικά της Ομοσπονδίας
Το πουλόβερ της «εξυγίανσης» ξηλώνεται σιγά αλλά σταθερά. Από παντού πλέον οι υπάλληλοι της… εξυγίανσης ελέγχονται. Και ο χρόνος που θα πάνε σπίτια τους πλησιάζει.
Η Οικονομική Αστυνομία, όπως αποκάλυψε to10.gr, έκανε έλεγχο στην καταχρεωμένη και έτοιμη για χρεοκοπία ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου παρουσία δύο εισαγγελέων.
Έντρομος ο «δικός μας», κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλης Γραμμένος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Με τι άλλο, με παραμύθια, καθώς την αλήθεια, την κανονική, όχι αυτήν των υπαλλήλων της RFA, δεν την αντέχει.
Η ΕΠΟ λοιπόν στην κωμική ανακοίνωση που εξέδωσε μιλά για συνηθισμένο και προβλεπόμενο έλεγχο, και πως δεν έχουν τίποτα να κρύψουν!
Η αλήθεια βεβαίως είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που πλασάρουν, νομίζοντας ότι απευθύνονται σε ηλιθίους.
Συνήθης έλεγχος με 2 εισαγγελείς δεν υπάρχει! Επίσης, η Οικονομική Αστυνομία δεν πηγαίνει σε προβλεπόμενους ελέγχους, η ΓΓΑ κάνει οικονομικούς ελέγχους στις Ομοσπονδίες.
Η Οικονομική Αστυνομία πηγαίνει όταν πια το πράγμα έχει «χοντρύνει» για τα καλά. Όταν υπάρχει «θέμα»…
Η κωμική ανακοίνωση της ΕΠΟ
«Κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας, συνοδευόμενο από εισαγγελικούς λειτουργούς, επισκέφθηκε σήμερα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να διενεργήσει τον εκ του Νόμου συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο, που αφορά σε αθλητικές ομοσπονδίες και φορείς.
Οι οικονομικές υπηρεσίες της Ε.Π.Ο. συνεργάστηκαν απόλυτα με τους εκπροσώπους των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας κι έθεσαν άμεσα στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν και τα οποία αφορούν στις οικονομικές χρήσεις των ετών 2017, 2018 και 2019, δεδομένου ότι η Ε.Π.Ο. λειτουργεί σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της χρηστής διακυβέρνησης».
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)










































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442