Ο Τσάβι Ρόκα κινείται για να ενισχύσει την επίθεση και τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, αναζητώντας δανεικούς μέχρι τον Ιούνιο. Μετά τον Μανού Μορλάνες και τον Γκιόργκι Παπουνασβίλι, ακόμα ένας από την Ιβηρική φέρεται να απασχολεί τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή.
Αυτός είναι ο 26χρονος επιθετικός, Σιμόν Εμσουβά… Ο Τανζανός επιθετικός αγωνιζόταν στο Μαρόκο με την Difaa El Jadida και σύμφωνα με τις δηλώσεις του μάνατζερ του στην αφρικανική χώρα, θα πάρει μεταγραφή στη Μπενφίκα.
Όμως, για τους επόμενους έξι μήνες δεν θα εγκατασταθεί στη Λισαβόνα, αλλά στην Αθήνα. Γιατί όπως δήλωσε ο ατζέντης του, ο Παναθηναϊκός θα πάρει τον παίκτη με εξάμηνο δανεισμό.
«Ο 26χρονος Τανζανός επιθετικός της Difaa El Jadida από το Μαρόκο, Σιμόν Εμσουβά, θα πάρει μεταγραφή στην Μπενφίκα. Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας θα τον παραχωρήσει δανεικό για έξι μήνες στον Παναθηναϊκό. Την πληροφορία αποκάλυψε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Γιόνας Τιμπορόχα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Τανζανίας, U FM 107,3».
Δείτε την ανάρτηση για τον δανεισμό του Εμσουβά στον Παναθηναϊκό.
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Πλζεν, με τις δύο ελληνικές ομάδες να στοχεύουν μόνο στη νίκη, στα ματς της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.
Την επιστροφή του στις νίκες και την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας θα ψάξει το βράδυ της Πέμπτης (11/12, 21:30) ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο.
Το πρόβλημα της διαιτησίας δεν είναι τα βίντεο του Λανουά αλλά τα λάθη που γίνονται υπέρ συγκεκριμένων ομάδων, λάθη που έχουν αλλοιώσει και τη βαθμολογία