Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Και επίσημα στο Αιγάλεω ο Μπλάνκο (pic)

Και επίσημα στο Αιγάλεω ο Μπλάνκο (pic)

O Ίσμαελ Μπλάνκο είναι και επίσημα παίκτης του Αιγάλεω, με τον 37χρονο πρώην άσο της ΑΕΚ να ανακοινώνεται από την ιστορική αθηναϊκή ομάδα.

Η «βόμβα» Ίσμαελ Μπλάνκο «πυροδοτήθηκε» και επίσημα, με τον Αργεντινό στράικερ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με το Αιγάλεω, μέχρι το φινάλε της φετινής Football League.

Ο 37χρονος στράικερ βρίσκεται στην Ελλάδα από χθες το μεσημέρι και το βράδυ η διοίκηση του «Σίτι» του παρέθεσε γεύμα γνωριμίας.

Σήμερα (7/1) το πρωί ο πρώην άσος της ΑΕΚ υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Ο Μπλάνκο θα ξεκινήσει προπονήσεις από την Τετάρτη (8/1) και θα βρίσκεται στη διάθεση του Θωμά Γράφα για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Καβάλα.

Να θυμίσουμε ότι η ιστορική ομάδα βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, μόλις στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Αργεντινός φορ την περσινή σεζόν μέτρησε 3 γκολ σε 11 συμμετοχές με την Μίτρε.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024