«Ευχαριστώ από την ψυχή μου τη Σμαράγδα Καρύδη που μου το πρότεινε, που με σκηνοθέτησε σε αυτό, που είναι πλάι μου στη σκηνή, μαζί με μια εξαιρετική ομάδα ηθοποιών. Όταν μου το πρότεινε, ένιωσα… κεραυνοβόλο έρωτα και είπα αμέσως το «ναι»!
Είναι συναρπαστικό πλάσμα η Σμαράγδα. Είναι σαν… παραμονή Χριστουγέννων, όπου όλα είναι φωτεινά και όμορφα, όπου θα περάσουμε ωραία, όπου τα ωραία είναι μπροστά μας… Θετικό πλάσμα και αγαπημένο, με ένα χιούμορ απίστευτο που δεν έχω ξαναδεί σε γυναίκα.
Έχει υπέροχο μυαλό και είναι όμορφη, αλλά είναι πιο όμορφη από μέσα! Το πνεύμα και η εξυπνάδα της είναι πάνω από την ομορφιά της! Είναι μεγάλη ευτυχία να την έχεις σκηνοθέτιδα, συμπρωταγωνίστρια, αλλά και φίλη καρδιάς», είπε ο Νίκος Κουρής σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Real.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας