Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με τους τρεις αγνοούμενους σέρφερ στον Σχινιά, ενώ στην περιοχή επικρατούσαν βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι έντασης 6 μποφόρ.
Για τον εντοπισμό των τριών σέρφερ είχε σημάνει συναγερμός στο Λιμενικό.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι της Πέμπτης οι δύο σέρφερ κατάφεραν να βγουν με ίδια μέσα στη στεριά.
Ο τρίτος σέρφερ, με τον οποίο είχαν οπτική επαφή οι δυνάμεις του Λιμενικού, βγήκε έξω λίγα λεπτά αργότερα.
Στο σημείο είχαν σπεύσει ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και ένα ιδιωτικό σκάφος.
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και ένα ιδιωτικό σκάφος, ενώ είχε προγραμματιστεί να απογειωθεί και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας