Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ – Προμηθέας 86-90

ΠΑΟΚ – Προμηθέας 86-90

Στην παράταση λύγισε ο Προμηθέας την αντίσταση του ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται στον... πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Καθοριστικός ο Φίλερ

Για όλους όσοι δεν έχουν… οπαδική οπτική, ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Προμηθέα τα είχε όλα. Απολαυστικός, κρίθηκε στην παράταση, με συνεχείς ανατροπές και τον νικητή να ξεχωρίζει στις λεπτομέρειες.

Μόνο που για τους Πατρινούς, οι οποίοι έφυγαν με αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη (86-90) ήταν άλλη μια νίκη καταξίωσης. Για τον «δικέφαλο» ήταν αιτία για να χτυπήσει… κόκκινος συναγερμός, αφού πλέον η ομάδα βουλιάζει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο μισό, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό τους κι αναγκάζοντας τους παίκτες του Μάκη Γιατρά σε ρόλο… κομπάρσου. Με πλουραλισμό στην επίθεση, τον Σμιθ να είναι αιχμή του δόρατος, τον Ουίγκινς να ακολουθεί, τους Τσόχλα και Μαργαρίτη να προσθέτουν πόντους και λύσεις, ο «δικέφαλος» έμοιαζε να τα έχει όλα. Δεν είχε, όμως, διάρκεια.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αποφασισμένοι να αλλάξουν την εικόνα τους και παρότι έπαιζαν χωρίς τον Αγραβάνη, παρότι ο Έλις (9 πόντοι, 9 ριμπάουντ) αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φάουλ, είχαν τον Μπαμπ λειτουργικό, τον Κασελάκη να προσφέρει πολλά σε διαφορετικά επίπεδα (18 πόντοι, 9 ριμπάουντ), τον Χολ να κάνει παιχνιδάρα (8 πόντοι, 10 ασίστ), γι’ αυτό κι επέστρεψαν.

Κι όχι μόνο, αλλά θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη από την κανονική διάρκεια, αν ο Φίλερ ευστοχούσε σε μία (έστω) βολή. Με το σκορ στο 75-76 έχασε και τις δύο, για να πάρει την τελευταία επίθεση του ΠΑΟΚ ο Σμιθ, να κερδίσει δύο βολές, αλλά να ευστοχήσει στη μία και να πάει ο αγώνας στο εξτρά πεντάλεπτο.

Ο Φίλερ, εντέλει, δεν ενδύθηκε τον μανδύα του μοιραίου, αλλά αυτόν του MVP. Και πώς μπορούσε να γίνει διαφορετικά, από τη στιγμή που πέτυχε 27 πόντους, με συνολικά 10/15 σουτ. Ο Αμερικανός διέλυσε κάθε αμυντικό σύστημα των γηπεδούχων κι ήταν εκείνος που (μέχρι να αποβληθεί με πέντε φάουλ) έδωσε το σύνθημα, για να φτάσει στη νίκη η ομάδα του.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 46-32, 58-56, 76-76 (κ.α.), 86-90.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024