Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεννήθηκες Πέμπτη; Μάθε τι σημαίνει για εσένα

Γεννήθηκες Πέμπτη; Μάθε τι σημαίνει για εσένα

'Όλα όσα πρέπει να ξέρεις εάν γεννήθηκες ημέρα Πέμπτη

Η ημέρα της εβδομάδας που γεννήθηκες δίνει επιπλέον πληροφορίες την προσωπικότητά σου.

Αν σκεφτείς ότι κάθε μια κυβερνάται από έναν πλανήτη, ο οποίος της δίνει συγκεκριμένες ιδιότητες η σκέψη αυτή δεν είναι παράλογη.

Αν γεννήθηκες λοιπόν ημέρα Πέμπτη

Η Πέμπτη κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη της επέκτασης, της ανάπτυξης, της αισιοδοξίας και του χιούμορ, γι’ αυτό και οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τότε, διακρίνονται για τη γενναιοδωρία και τη θετική τους ματιά για τη ζωή.

Γενικά:

Εσύ που γεννήθηκες Πέμπτη, συνηθίζεις να φιλοσοφείς τα πράγματα και ταυτόχρονα αναζητάς την ευημερία και τον πλούτο.

Παρά την υπερβολή που σε διακρίνει και τις μελαγχολικές σου στιγμές, προσπαθείς να διατηρείς την αισιόδοξη ματιά και να βλέπεις πάντα φως στην άκρη του τούνελ.

Είσαι πολύ καλός στο να συμβουλεύεις, γι’ αυτό και περιβάλλεσαι από ανθρώπους που ακούν τη γνώμη και εμπιστεύονται την κρίση σου

Στα επαγγελματικά:

Είσαι φτιαγμένος για να ηγείσαι. Ένα χαρισματικό άτομο που μπορεί να εντυπωσιάσει και ταυτόχρονα να επηρεάσει τους άλλους να το ακολουθήσουν.

Η πολιτική είναι κάτι που σου ταιριάζει, όπως επίσης και υψηλά διευθυντικά πόστα. Είτε μια καριέρα στον κόσμο των επιχειρήσεων είτε εκπροσωπώντας μια μεγάλη μερίδα του κόσμου θα λάμψεις.

Επιπλέον, θα γινόσουν καλός δάσκαλος ή εκπαιδευτικός.

Ωστόσο, θέλεις μια δουλειά που να έχει ποικιλία ενδιαφερόντων για να μη βαριέσαι, να σου δίνει τη δυνατότητα να ταξιδεύεις ή τουλάχιστον να αλλάζει παραστάσεις για να μη ρουτινιάζεις.

Στα ερωτικά:

Είσαι παθιασμένος και καλός εραστής, σου αρέσει να εντυπωσιάζεις το ταίρι σου και μιας και βαριέσαι εύκολα θέλεις στη σχέση σου να υπάρχει γρήγορος ρυθμός και αρκετά κοινά ενδιαφέροντα. Ωστόσο, ο αυθορμητισμός σου σε κάνει πολλές φορές να ξεστομίζεις διάφορα, χωρίς να σκεφτείς ότι μπορεί να πληγώσεις.

Προσπάθησε να καταλάβεις τα συναισθήματα της άλλης πλευράς, ώστε να καταφέρεις να διατηρήσεις το όμορφο και αρμονικό κλίμα στη σχέση σου.

Στη σχέση:

Θα έχεις μια ευτυχισμένη συμβίωση ή γάμο, αν ελέγχεις τη γλώσσα του. Σαφώς, όπως σε όλες τις σχέσεις, θα υπάρξουν αρκετές διαφωνίες και διχογνωμίες ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, αλλά θα πρέπει να επιλέγεις σοφά τα λόγια που χρησιμοποιείς, ώστε ο/η σύντροφός σου να μη νιώθει ότι του επιτίθεσαι.

Είσαι άνθρωπος γενναιόδωρος και θέλεις να προσφέρεις τα περισσότερα και τα καλύτερα για να έχεις μια άνετη ζωή, με αποτέλεσμα να πέφτεις με τα μούτρα σε ό,τι μπορεί να φέρει παραπάνω χρήματα, παραμελώντας ευθύνες του σπιτιού ή της οικογένειάς σου ή στερώντας την παρουσία σου από τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Προσπάθησε, λοιπόν, να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024