Είστε χαρούμενοι γιατί η υπομονή και οι κόποι σας πιάνουν τόπο τελικά. Δυσκολεύεστε αρκετά όμως στα επαγγελματικά αυτό το διάστημα. Είστε αρκετά πιεσμένοι χρονικά για να μπορείτε να ανταπεξέλθετε.

Κριός

Χαίρεστε που έρχονται οι γιορτές σιγά σιγά γιατί ετοιμάζετε να κάνετε πολλές εκπλήξεις στους αγαπημένους σας.

Ταύρος

Θέλετε να κάνετε μία σχέση, να περάσετε τον Χειμώνα ρομαντικά και στοργικά. Μη νιώθετε μοναξιά. Έχετε τον εαυτό σας

Δίδυμοι

Βαριέστε να ασχοληθείτε με τα προβλήματα του καθενός και δεν ξέρετε πώς να μη μιλάτε σε εκείνους που δε συμπαθείτε.

Καρκίνος

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να ερωτευτείτε. Περιμένετε εδώ και χρόνια να κάνετε μία μακροχρόνια σταθερή σχέση και σας έλειψε.

Λέων

Αναρωτιέστε πόσες πιθανότητες υπάρχουν να αυξήσουν τον μισθό σας. Πρέπει να αποδεχτείτε ότι ή θα αλλάξετε δουλειά ή δεν πρέπει να γκρινιάζετε.

Παρθένος

Πολλές αλλαγές θέλετε να κάνετε στο σπίτι σας γιατί σας έχει πιάσει η τελειομανία που συνήθως σας πιάνει. Υπομονή και επιμονή.

Ζυγός

Αρμονία, ηρεμία και ηδονή. Θα ξεκινήσει από σήμερα να ευνοείται η τύχη σας ως προς τον σεξουαλικό τομέα. Είστε χαρούμενοι για αυτό.

Σκορπιός

Έχετε τις «κλειστές» σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε για να χαλαρώσετε. Μία καλή πρόταση θα ήταν να μη μένετε μέσα και να προσπαθήσετε να βγείτε αρκετά.

Τοξότης

Δεν περνάτε τόσο καλά διότι έχετε την ανυπομονησία να πάρετε άδεια εορτών. Όσο περισσότερο το περιμένετε τόσο πιο δύσκολο το νιώθετε. Υπομονή και επιμονή.

Αιγόκερως

Ξέρετε τι θέλετε. Αυτό είναι σίγουρα κάποιον να σας αγαπάει και να σας εκτιμάει. Να προχωρήσετε παρακάτω γιατί δε χρειάζεται να σκέφτεστε πρώην σχέσεις.

Υδροχόος

Χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Οι όψεις ευνοούν την καλύτερη εργασιακή αποκατάσταση. Απλά δεν έχετε όση υπομονή θα έπρεπε για να ανταπεξέλθετε.

Ιχθύς

Είστε χαρούμενοι που μιλάτε με πολύ κόσμο και κοινωνικοποιήστε. Ξέρετε πώς θέλετε να περνάτε τον χρόνο σας και το κάνετε εντελώς δημιουργικά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr