Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στο Αγρίνιο και πλέον έχει επικεντρωθεί στο μεγάλο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Οι Ερυθρόλευκοι την Τετάρτη θα υποδεχθούν στο Καραϊσκάκη την ομάδα της Σερβίας, με στόχο τη νίκη, που θα τους δώσει την τρίτη θέση στον όμιλο και την πρόκριση στους «32» του Europa League. Το φαληρικό γήπεδο θα είναι κατάμεστο και οι οπαδοί των Πειραιωτών θα δημιουργήσουν σε ένα ακόμα παιχνίδι στη φετινή σεζόν φανταστική ατμόσφαιρα.
Η πειραϊκή ΠΑΕ το απόγευμα της Δευτέρας με ανάρτησή της στα social media κάλεσε τους οπαδούς της να δώσουν δυναμικό «παρών» στο σπουδαίο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.
«Δύο μέρες έμειναν για τον μεγάλο αγώνα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Σας περιμένουμε όλους στο Καραϊσκάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Μια ανάρτηση, την οποία οι Ερυθρόλευκοι συνόδευσαν με βίντεο από το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Βελιγράδι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Φάληρο το βράδυ της Τετάρτης θα βρίσκονται επίσης πάρα πολλοί οπαδοί των πρωταθλητών Σερβίας, καθώς οι οπαδοί των δύο συλλόγων έχουν άριστες σχέσεις.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.