Ολυμπιακός- Κηφισιά 2-3
Η Κηφισιά νίκησε 3-2 σετ τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη και έβαλε... φρένο στο αήττητο των Πρωταθλητών Ελλάδος στη φετινή Volley League.
Ματς για γερά «νεύρα» στο κλειστό του Ρέντη, με την Κηφισιά να είναι η μεγάλη νικήτρια, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού για την έκτη αγωνιστική της Volley League.
Οι Ερυθρόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στην Κηφισιά, οδήγησαν το ματς στο τάι μπρέικ αλλά η ομάδα των Βορείων Προαστίων πήρε τελικά τη νίκη και τους… 2 βαθμούς.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, αποκάλυψε πως απέρριψε πρόταση από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.
Η Κηφισιά σταμάτησε το αήττητο σερί των πρωταθλητών Ελλάδας, που πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση κόντρα στη Μόντενα την Πέμπτη για τους «32» CEV Cup.
Ο Ολυμπιακός αυτή την περίοδο έχει συνεχή ταξίδια τα οποία σίγουρα επιφέρουν μια κούραση αλλά και σημαντικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» αν δεν είχαν κάνει τόσα λάθη θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει την ήττα, η οποία όμως δεν τους ρίχνει από την κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.
Η Κηφισιά από τη μεριά της διατήρησε την καλή παράδοση με τον Ολυμπιακό σημειώνοντας και δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά το 3-1 στον Β΄γύρο της σεζόν 2018-19 ενώ η σημερινή είναι η 4η νίκη της Κηφισιάς στο Ρέντη τα τελευταία 9 χρόνια.
Το πρώτο σετ άνηκε στην ομάδα του Πειραιά, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στη συνέχεια να πάρουν τα δύο επόμενα σετ αλλά και το τάι-μπρέικ, υποχρεώνοντας τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, λίγες μέρες μετά την πρόκριση των Ερυθρόλευκων στον τελικό του League Cup.
Τα σετ: 2-3 (25-13, 23-25, 24-26, 25-21, 14-16) σε 128΄.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ): Πετρέας 6π. (3/7επ., 3 μπλοκ), Ασπιώτης 24 (18/33επ., 5 μπλοκ, 1 άσσος), Βουλκίδης 6 (2/7επ, 3 μπλοκ, Τερβαπόρτι 2 (1/3, 1 άσσος), Κουμεντάκης 11 (8/16επ., 1 μπλοκ, 2 άσσοι, 37%υπ., 16%αρ.), Γκέργκι 15 (12/28, 3 άσσοι, 52%υπ., 26%αρ.) / Κοκκινάκης (λ. – 73% υπ., 55%αρ.), Τζιάβρας (λ), Ανδρεάδης 4 (2/3επ., 2 μπλοκ), Ριζόπουλος, Χουσάι 9 (8/12, 1 άσσος, 35%υπ., 29%αρ.), Στιβαχτής, Φίνγκερ.
Α.Ο.Π.ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Νίκος Ζαλμάς): Νικολάκης Δ. 1 (1 ασσος), Κάιο ντε Πρα 22 (20/33υπ., 2 μπλοκ), Μπάσης 6 (3/8επ., 1 μπλοκ, 2 άσσοι), Σπυριούνης 14 (11/25υπ., 2 μπλοκ, 1 άσσος, 43%υπ, 30%αρ.), Μπατατζιμ 21 (30/38επ., 1 μπλοκ, 47%υπ., 32%αρ.), Μπάιερς 7 (4/6επ., 3 μπλοκ) / Κάπελας (λ. – 64%υπ., 50%αρ.) Χαντ 1 (1/2επ.), Συναδινός (λ), Κολτσιάκης.
- Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ
- «Υπάρχει μόνο ένας Έλληνας σε αυτόν τον Δούρειο Ίππο» – Ο Παυλίδης αποθεώνεται από την A Bola
- Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Μιλγουόκι Μπακς 120-113: Νέα ήττα για τα «Ελάφια» παρά τον «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Γιούτα Τζαζ 129-125: Με 46άρη Γκίλτζιους Αλεξάντερ επέστρεψαν στις νίκες (vid)
- Εθνική Γυναικών: Οι επιλογές του Χάρη Παυλίδη για την κοινή προετοιμασία με την Ιταλία
- Νέο σοκ για τη Σίτι, έμεινε στο 1-1 με τη Μπράιτον – «Γκέλες» και για για Άστον Βίλα (0-0) και Τσέλσι (1-2)
- Πάρμα – Ίντερ 0-2: Ασταμάτητοι οι «νερατζούρι» παρέμειναν στην κορυφή της Serie A
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 20η αγωνιστική (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/bent-hertema-HuhBWIfw4Kg-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442