Ο Ουσεϊνού Μπα συστήθηκε για ακόμη μία φορά στο κοινό του Ολυμπιακού, «φώναξε» ότι μπορεί, αξίζει, πρέπει να πάρει ευκαιρίες και ο Μαρτίνς τον βάζει στο rotation. Την ώρα που ο Σισέ... έρχεται
248 λεπτά. Η χρονική αποτύπωση της αγωνιστικής παρουσίας του Ουσεϊνού Μπα στον Ολυμπιακό: 68 λεπτά κόντρα στο 0-0 με τη Βικτόρια Πλζεν, 90 λεπτά στο Ολυμπιακός-Λαμία 2-0 και άλλα 90 λεπτά στη νίκη με 3-0 επί του Παναιτωλικού.
Το πρώτο ματς Ιούλιο (23), το δεύτερο Σεπτέμβριο (28), το τρίτο Δεκέμβριο (7).
Σχεδόν ένα ματς ανά δύο μήνες. Και κανένα γκολ παθητικό έως τώρα.
Το δείγμα του θηριώδους Σενεγαλέζου στόπερ είναι μικρό. Αλλά ικανό να σε πείσει ότι «κάτι έχει» αυτός ο παίκτης.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Τεράστια νίκη με 3-3, μέσα στην έδρα της Νιούκαστλ πέτυχε η Μπρέντφορντ χάρη σε γκολ του Ουατταρά στο 85′ και διατήρησε ζωντανά τα όνειρα Ευρώπης που κάνει.
Ονειρικό ντεμπούτο για τον Ουκάκι στον Ατρόμητο καθώς πέρασε αλλαγή στο 70' και τρία λεπτά αργότερα έγραψε το 0-1 απέναντι στην Κηφισιά, χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στην νέα του ομάδα!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο για την επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο των ερυθρόλευκων στο «Γ. Καραϊσκάκης»