Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Ο τρόπος διασκέδασης του κάθε ζωδίου

Ζώδια: Ο τρόπος διασκέδασης του κάθε ζωδίου

Τα ζώδια έχουν τόσο διαφορετικούς τρόπους διασκέδασης που τα κάνει όλα ξεχωριστά

Κάθε ένα διασκεδάζει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Άλλα είναι αρκετά συγκρατημένα ενώ κάποια άλλα είναι από εδώ και από εκεί. Άλλα θέλουν να πίνουν αλκοόλ και να βγαίνουν σε κλαμπ, ενώ άλλα θέλουν να μένουν στο σπίτι τους.

Κριός

Θέλει περιπέτεια και κάτι που θα του δώσει νόημα στην καθημερινότητα.Καλό θα ήταν να δει έναν δυνατό αγώνα ή μία καλή ταινία σε τρισδιάστατη προβολή. Δε θέλει να βγαίνει απλά για έναν καφέ. Αν είναι έτσι κάθεται σπίτι.

Ταύρος

Θέλει συνέχεια να τρώει. Όταν θα βγείτε πρώτα θα πάτε για φαγητό και μετά ό,τι άλλο εσύ θέλεις. Του αρέσει να κάνει πράγματα πιο «ποιοτικά» όπως να πάει σε ένα μουσείο, να κάνει έναν περίπατο κλπ.

Δίδυμοι

Κάνει εξόδους σε κλαμπ, σε μπαρ και σε καφέ. Δεν αφήνει μέρος για μέρος που να μη φλερτάρει και να μη δει κόσμο. Του αρέσει να περιβάλλεται από κόσμο γιατί έτσι νιώθει ότι παίρνει την ενέργεια που θέλει.

Καρκίνος

Προτιμά να κάτσει σπίτι του μόνος, με καλούς φίλους ή να πάει σε σπίτι φίλων. Ό,τι και να κάνει πάντως θέλει κάπως την ηρεμία του. Δεν είναι «party animal», ούτε του αρέσει το αλκοόλ και οι καταχρήσεις.

Λέων

Εννοείται πως θα βγούνε σε ένα μέρος που έχει τόσο κόσμο που δε χωρά κανείς να μπει μέσα. Είναι γνωστό σε όλους πως οι Λέοντες θέλουν την προσοχή για να νιώθουν ωραία με τον εαυτό τους. Μπαρ, ποτό και μπαρ, το τρίπτυχό του.

Παρθένος

Προτιμά να δει μία θεατρική παράσταση. Να πάει σε μία εκδήλωση με πολιτική ανάλυση ή και να δει πίνακες ζωγραφικής. Του αρέσει και η επιστήμη. Γενικά περνάει καλά όταν κάτι περιλαμβάνει γνώσεις.

Ζυγός

Θα πάει παντου. Μα θα είναι σπίτι; Μα θα είναι κλάμπ; Μπαρ; Σινεμά; Θέατρο και όπερα; Ο Ζυγός είναι για όλους και για όλα. Περνάει καλά παντού αλλά κάπου κάπου πίνει πολύ και πρέπει να βάζει τα όριά του.

Σκορπιός

Προτιμά να πάει ή σε ένα μεταλάδικό, ή σε ένα ροκάδικό, ή να κλειστεί σπίτι του και να μη βγαίνει. Όταν θα κλειστεί σπίτι θα περνά τέλεια βλέποντας τις αγαπημένες του ταινίες καθώς επίσης και διαβάζοντας το αγαπημένο του βιβλίο.

Τοξότης

Θέλει συνέχεια τρέξιμο από εδώ και από εκεί. Δε θέλει να κάθεται σε ένα σημείο γιατί διασκεδάζει είτε περπατώντας χιλιόμετρα, είτε κάνοντας ταξίδια. Έχει αυτήν την ενέργεια που δεν ησυχάζει ποτέ να χαλαρώσει.

Αιγόκερως

Περνάει καλά μόνος του με ή χωρίς εσένα. Εν ολίγοις δεν έχει κάποια ιδιάζουσα ανάγκη για την καλοπέρασή του. Θα βγεί μόνος του έξω σε ένα μπαρ, ή θα μαγειρέψει πολύ και θα δει σειρές και θρίλερ με την ησυχία του.

Υδροχόος

Δεν του αρέσει να κάθεται μέσα. Για αυτό το ζώδιο η καλοπέραση συνεπάγεται μόνο εκτός σπιτιού. Θέλει να βγαίνει για να μπορεί να εκφράζεται, είτε πίνοντας ποτό, είτε γνωρίζοντας καινούργιο κόσμο, είτε για να το ξενυχτίσει

Ιχθείς

Θέλει θέατρο, σινεμά και σίγουρα μία καλή παρέα. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητο ζώδιο με αποτέλεσμα να μην περνάει πάντα καλά μόνος του αλλά συνήθως με παρέα. Πάντως οι στιγμές που αγαπάει τον εαυτό του είναι όταν διαβάζει ένα βιβλίο.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024