Δεν είναι όλα τα ζώδια εκείνα που προσπαθούν να εξαντλήσουν κάθε προσπάθεια διατήρησης της σχέσης τους. Ορισμένα όμως θα δώσουν πολλές προσπάθειες μέχρι να σιγουρευτούν ότι είναι έτοιμα να φύγουν.

Καρκίνος

Είναι τόσο συναισθηματικός και ευαίσθητος που δε θέλει να φύγει γρήγορα και απλά. Ο Καρκίνος μάλλον έχει εξειδανικεύσει το άτομο με το οποίο είναι μαζί του και για αυτόν τον λόγο θέλει να δίνει την προσπάθειά του για να είναι σίγουρος πως όλα είναι καλά. Πρέπει να στεναχωριέται συνέχεια ή να βιώσει απιστία για να σε χωρίσει απλά με μία ανακοίνωση. Και όταν το ζώδιο αυτό χωρίζει, είναι οριστικό. Δε διαπρατεύεται ειδικά θέματα που άπτονται της εμπιστοσύνης.

 

Παρθένος

Επειδή είναι από τα πιο λογικά ζώδια θέλει να έχει σιγουρευτεί στο 100% πριν προχωρήσει σε ένα τέτοιο μεγάλο βήμα. Ο Παρθένος θέλει να τα έχει όλα τακτοποιημένα σε κουτάκια. Αυτό σημαίνει πως δε χωρίζει ποτέ απλά επειδή νευρίασε ή απογοητεύτηκε με κάτι. Μπορεί να έχει τελειώσει το συναίσθημα μέσα του αλλά θα εξακολουθεί να δίνει χρόνο μέχρι να πει ότι θέλει να χωρίσει. Όπως και ο Καρκίνος, δεν επιστρέφει ποτέ.

 

Ταύρος

Είναι υπερευαίσθητος και δεν έχει τόσο εγωισμό όσο ο Καρκίνος ή ο Παρθένος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη μπορεί αρχικά να φανταστεί πώς θα είναι η καθημερινότητά του χωρίς τη σχέση του. Δεν αντέχει τις αλλαγές και του είναι εξαιρετικά δύσκολο να φύγει από μια σχέση. Θεωρεί τη σχέση του σχέση ζωής κυρίως γιατί θέλει τη σταθερότητα και όχι τις επιπόλαιες μεταβολές-αλλαγές. Δεν προχωράει εύκολα σε άλλη σχέση. Θέλει πάρα πολλές προσπάθειες για να πει το «αντίο».

 

Ιχθύς

Φυσικά και του είναι πάρα πολύ δύσκολο να φύγει από τη σχέση του. Είναι τόσο ευαίσθητος με τα πάντα που κυριολεκτικά αυτό θα έχει άμεσες επιπτώσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς του. Το να αποφασίσει πως ήρθε η ώρα να χωρίσει απαιτεί για τον Ιχθύ πολλή σκέψη επειδή κυρίως φοβάται το πώς θα είναι χωρίς τη σχέση. Ξέρει ποιο είναι το λογικό και ποιο όχι. Το ζήτημα προχωράει στον χωρισμό όταν συνειδητοποιήσει ότι δεν τον αγαπάνε τόσο όσο αγαπάει εκείνος.

Γράψτε το σχόλιο σας