Χρυσή Μπάλα : Αντί για το Παρίσι ο Ρονάλντο επέλεξε το… Μιλάνο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προτίμησε να μη βρεθεί στο Παρίσι για το βραβείο της Χρυσής Μπάλας, αλλά στο Μιλάνο για την απονομή του καλύτερου ποδοσφαιριστή της Serie A
O Λιονέλ Μέσι κατέκτησε την έκτη Χρυσή Μπάλα στην καριέρα του.
Έτσι, έγινε και πάλι ο πρώτος παίκτης με τις περισσότερες κατακτήσεις, αφήνοντας πίσω του τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει πέντε.
Ο πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους, από την πλευρά του, επέλεξε να βρεθεί στο Μιλάνο, για να παραλάβει το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Serie A.
Γι’ αυτόν το λόγο απουσίασε από την εκδήλωση στο Παρίσι για την απονομή της Χρυσής Μπάλας, στην οποία ήρθε τρίτος πίσω και από τον Μέσι αλλά και από τον Φαν Ντάικ.
Ενώ οι φήμες αποχώρησής του από το Μιλγουόκι είναι σε... έξαρση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρίχνει κι άλλο... καύσιμο στη φωτιά, αγοράζοντας ένα οκταόροφο κτίριο στο Μπρούκλιν έναντι 14,1 εκατ. δολαρίων!
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Πλζεν, με τις δύο ελληνικές ομάδες να στοχεύουν μόνο στη νίκη, στα ματς της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.