Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρας: «Έτοιμος να παίξω και να βοηθήσω»

Ρας: «Έτοιμος να παίξω και να βοηθήσω»

Παρουσίασε τον πρώην παίκτη των Ουόριορς η ομάδα του Θεσσαλίας και αναμένεται το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον Κολοσσό.

Σε μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Λάρισα, με τους νεοφώτιστους προ ημερών να ανακοινώνουν την απόκτηση του Μπράντον Ρας, ο οποίος έχει στην τροπαιοθήκη του δαχτυλίδια από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός παρουσιάστηκε την Τρίτη (3/12) από την καινούρια του ομάδα και ετοιμάζεται ήδη για το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον Κολοσσό. Κατά την παρουσία του ο Ρας δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω εδώ.

Ελπίζω πως το Σάββατο θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι που θα μας βοηθήσει την εξέλιξη της χρονιάς και θα ήθελα τον κόσμο μαζί μας, ώστε να το χαρούμε όλοι μαζί.

Είμαι έτοιμος. Προετοιμαζόμουν αρκετό καιρό και ελπίζω πως αυτό θα βγει το Σάββατο και θα βοηθήσω την ομάδα να κερδίσουμε τον αγώνα.

Είμαι έτοιμος να παίξω και να βοηθήσω. Έχω παρακολουθήσει Ευρωπαϊκό μπάσκετ και δεν πιστεύω πως θα έχω κάποιο πρόβλημα προσαρμογής.

Οι άνθρωποι στην Λάρισα είναι ζεστοί. Όλα είναι καλά, ο πρόεδρος, ο προπονητής, όλος σύλλογος, η οργάνωση. Έχω πολύ καλές εντυπώσεις».

Από την μεριά του, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Λάρισας, Θοδωρής Ριζούλης τόνισε: «Κάναμε την οικονομική υπέρβαση καθώς γνωρίζουμε πως ο Μπράντον Ρας είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής.

Για την ποιότητά του δεν χρειάζεται να πούμε εμείς πολλά καθώς «μιλάει» γι’ αυτά η καριέρα του. Είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας και πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024