Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μανωλόπουλος : «Αυτή τη φορά δεν φταίμε εμείς»

Μανωλόπουλος : «Αυτή τη φορά δεν φταίμε εμείς»

Την περασμένη εβδομάδα ήταν ο Νίκος Βετούλας που… έβραζε για τη διαιτησία, αυτή τη φορά τη… σκυτάλη πήρε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος

Θέλουν να πουν πολλά, αλλά προτιμούν να αφήσουν… υπονοούμενα, να «φωτογραφήσουν» κι όχι να καταδείξουν. Την αρχή έκανε ο Νίκος Βετούλας, που αντί να μιλήσει για τη διαιτησία, είπε -το περασμένο Σάββατο- ποια… ταινία θα δει. Τώρα ήταν η σειρά του προπονητή του Ηφαίστου να διαμαρτυρηθεί με τον τρόπο του. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δήλωσε με νόημα:

«Μετά τα όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα, αυτά που ακούστηκαν, μάθαμε και διαβάσαμε, νομίζω ότι όλοι είδαν το αποτέλεσμα στο γήπεδο. Ποτέ δεν έχω δώσει άλλοθι στους παίκτες μου, ότι φταίει κάτι άλλο. Φταίμε πάντα εμείς, όταν δεν παίζουμε καλά ή όταν χάνουμε. Σήμερα δεν μπορώ να το πω αυτό το πράγμα. Η ομάδα θα τοποθετηθεί».

Από την ομάδα της Λήμνου έλειπε πολύ ο Κλιφ Χάμοντς. «Πρώτα απ’ όλα είμαστε άνθρωποι. Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, όμως υπάρχουν οι ανθρώπινες στιγμές.

Είμαστε μια οικογένεια. Είχε ένα πολύ σοβαρό προσωπικό πρόβλημα. Ως ομάδα στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας, για την απώλεια που είχε. Τον περιμένουμε πάλι κοντά μας», ήταν τα λόγια του προπονητή του.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024