Συμμαχία : Μισέλ Ομπάμα, Σελίνα Γκόμεζ και Μέγκαν Ραπίνο
Σελίνα Γκόμεζ και Μέγκαν Ραπίνο ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Μισέλ Ομπάμα για την αύξηση της συμμετοχής των ψηφοφόρων στις εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ
Σε έναν χρόνο από τώρα θα διεξαχθούν οι γενικές εκλογές στις ΗΠΑ, αλλά η πρώην πρώτη κυρία, Μισέλ Ομπάμα ξεκίνησε εκστρατεία υπέρ της συμμετοχής στην κρίσιμη ψηφοφορία.
Σε ένα νέο βίντεο της When We All Vote, της εθνικής μη κομματικής οργάνωσης που ιδρύθηκε το 2018 για να αυξήσει τη συμμετοχή των ψηφοφόρων στις εκλογές, η Μισέλ Ομπάμα επιστράτευσε διάσημους φίλους της για να εξηγήσουν γιατί είναι τόσο σημαντική.
«Πέρυσι εκατομμύρια νέοι ψηφοφόροι έκαναν τις φωνές τους να ακουστούν για πρώτη φορά» λέει η Μισέλ Ομπάμα στο βίντεο.
With less than a year to the 2020 elections, it's time to start thinking about your #VotingSquad.
I’ve got mine:
Shonda.
Liza.
Selena.
Tom.
Lin-Manuel.
Tracee.
Faith.
Kerry.
Chris.
Janelle.
Megan.
Rita.Join us at https://t.co/cBTTn9yuTH and learn how you can get involved. pic.twitter.com/e1QJPECWBL
— Michelle Obama (@MichelleObama) November 7, 2019
Τώρα, τα ποσοστά είναι ακόμη υψηλότερα.
Έτσι, για το 2020, η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ διευρύνει την «ομάδα υπέρ της ψήφου» με νέους συμπροέδρους, μεταξύ των οποίων η τραγουδίστρια, ηθοποιός, Σελίνα Γκόμεζ, η αρχηγός της αμερικανικής ομάδας ποδοσφαίρου, Μέγκαν Ραπίνο, οι ηθοποιοί, Τρέισι Έλις Ρος, Κέρι Ουάσιγκτον και η τηλεοπτική παραγωγός, Σόντα Ράιμς, για να μιλήσουν κατά της αποχής στις προεδρικές εκλογές (θα προσχωρήσουν επίσης οι περσινοί συμπρόεδροι, Τζανέλ Μονέ και Λιν Μάνουελ – Μιράντα) .
https://www.instagram.com/p/B4nE_CBj-GS/?utm_source=ig_web_copy_link
Η οργάνωση θέλει οι Αμερικανοί να οργανώνουν τις δικές τους ειδικές ομάδες εθελοντών που θα εργαστούν για να εγγράψουν τους φίλους, την οικογένεια και τις κοινότητές τους, ώστε να είναι έτοιμοι να ψηφίσουν.
Η συμμετοχή στις εκλογές είναι καθήκον μας, δήλωσε η Μέγκαν Ραπίνο στο Elle.
https://www.instagram.com/p/B2RvlYkH6rx/?utm_source=ig_web_copy_link
Θέλω η ψήφος μου να ακουστεί, θέλω να είμαι ενεργή πολίτης και θέλω να έχω άποψη για τη χώρα που ζω. Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να έχουμε καλύτερη ζωή, αλλά για να το επιτύχουμε, χρειαζόμαστε ανθρώπους σε αξιώματα που θα αγωνιστούν για όλους μας, τόνισε.
- Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου
- Ο Ζήκος το… πιστεύει μετά το 3-0 από τη Βαγιεκάνο: «Η ΑΕΚ έχει τις περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί»
- Κορυφώνεται η μαζική έξοδος του Πάσχα – Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας, σε επιφυλακή το Λιμενικό
- Απολογείται ο καθηγητής μουσικής για την ασέλγεια στη 14χρονη μαθήτρια του
- Η Γκλόρια Στάινεμ στα 92 της: Οι γυναίκες είναι ίσως οι μόνες που γίνονται πιο ριζοσπαστικές με τα χρόνια
- Πώς αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα ο σκύλος; – Η δύναμη της όσφρησης
- Τα δεδομένα για «αιώνιο» ντέρμπι στα play offs: Οι πιθανότητες να παίξουν αντίπαλοι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pic)
- Πάσχα: Τα ξεχωριστά έθιμα της Μεγάλης Παρασκευής – Κατάνυξη, Επιτάφιοι και τοπικά δρώμενα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442