Πειθαρχικές διώξεις για όλους, εκτός από τον… Μπέο από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς
Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς, κ.κ. Σιμιτζόγλου και Λαΐνης, άσκησαν πειθαρχική δίωξη στον Βόλο, αλλά άφησαν τον Μπέο εκτός κάδρου. Κάλεσαν τον Σάββα Θεοδωρίδη ως εκπροσωπών την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά όχι τον «μικρομέτοχο» του Βόλου
Το ελληνικό ποδόσφαιρο βιώνει στιγμές πρωτοφανείς. Με πρωταγωνιστές, δυστυχώς, όλους τους τους εμπλεκόμενους.
Από τους φορείς και τους αρμοδίους του ποδοσφαίρου, που ακολουθούν συγκεκριμένους δρόμους και συντάσσονται με συγκεκριμένα «στρατόπεδα», ταγμένοι σχεδόν στις απόψεις τους.
Εως πολιτικούς, αλλά και δικαστικούς φορείς, που αντί να αναλάβουν δράση και να θέσουν προ των ευθυνών τους, όλους εκείνους που φέρουν ακέραια την ευθύνη για την κατάντια, μένουν άπραγοι.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.