Επίσημη ανακοίνωση απο την ΠΑΕ Ολυμπιακός για αποκαλύψεις που έρχονται και θα απασχολήσουν τις δικαστικές αρχές, την αλήθεια που θα λάμψει αλλά και τον Μπέο και τον «Βόλο» του. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ είναι αποφασισμένη να δώσει μέχρι τέλους τον «πόλεμο» με την… εξυγίανση.

Μέσω της ανακοίνωσης της προαναγγέλει αποκαλύψεις μέσα στις επόμενες μέρες που δεν γίνεται να μην απασχολήσουν τις δικαστικές και μόνο αρχές, ξεκαθαρίζει πως η αλήθεια θα λάμψει ενώ κάνει και το αιχμηρό της σχόλιο για τον Μπέο που όλοι… ξέρουν αλλά και τον δικό του Βόλο.

Παράλληλα όσον αφορά την τελευταία ανακοίνωση του Βόλου, την υβριστική ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, ο Ολυμπιακός σχολιάζει με νόημα για τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα που έχει χρόνο για να επιλειφθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Μπέος και ο «Βόλος» του. Δυστυχώς αυτά που θα αποκαλυφθούν τις επόμενες ημέρες δεν μπορεί παρά να απασχολήσουν τις αρμόδιες δικαστικές και όχι μόνο αρχές. Το λυπηρό για αυτούς είναι ότι η αλήθεια θα λάμψει. Ως προς την τελευταία ανακοίνωση… είναι Κυριακή ο κος ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει χρόνο!!!!»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο