Τροχαίο δυστύχημα με πρόσφυγες σημειώθηκε το πρωί στην Εγνατία Οδό από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη στο ύψος των Κερδυλλίων.
Οδηγός αυτοκίνητου που μετέφερε πρόσφυγες και είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα έχασε τον έλεγχο, έπεσε στις προστατευτικές μπάρες και ανετράπη με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει την ζωή του και πέντε να τραυματιστούν, ένας εκ των οποίων σοβαρά.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μέσα στο αυτοκίνητο ήταν στοιβαγμένα 15 άτομα. Κάποιοι από τους πρόσφυγες, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ, κατάφεραν να διαφύγουν
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας