Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τροχαίο στην Αργολίδα : Αναστροφή επιχείρησε ο πατέρας - Νεκρή η μητέρα

Τροχαίο στην Αργολίδα : Αναστροφή επιχείρησε ο πατέρας – Νεκρή η μητέρα

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ο πατέρας, που οδηγούσε, η μητέρα και το μικρό παιδί τους.

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του τραγικού τροχαίου ατυχήματος, που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο χωριό Κολιάκι του Δήμου της Επιδαύρου στην Αργολίδα. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ο πατέρας, που οδηγούσε, η μητέρα και το μικρό παιδί τους.

Η σφοδρή σύγκρουση έκοψε το νήμα της ζωής της 51χρονης μητέρας ενώ το κοριτσάκι δίνει την δική του μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Σύγκρουση τριών οχημάτων

Το τροχαίο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, σημειώθηκε κατόπιν αναστροφής του οδηγού κοντά σε φούρνο που υπάρχει στο σημείο του χωριού. Ο πατέρας επιχείρησε να κάνει αναστροφή, όταν το όχημά του εμβολίστηκε από διερχόμενο με μεγάλη ταχύτητα αυτοκίνητο.

Στη σύγκρουση ενεπλάκη και τρίτο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα των τραυματισμό δύο ακόμα γυναικών.

Η σύγκρουση των τριών οχημάτων ήταν σφοδρότατη, προκαλώντας τον θάνατο της μητέρας, τον σοβαρότατο τραυματισμό του παιδιού και τον πιο ελαφρύ τραυματισμό του πατέρα.

Αργά το βράδυ το μικρό κορίτσι από το νοσοκομείο του Άργους, που μεταφέρθηκε αρχικά, διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Χθες (28.10.2019) το απόγευμα, στο 2,5 χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Τραχειάς – Κολιακίου, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν δύο  ημεδαπές, 51χρονη και μία ανήλικη, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό, που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 51χρονης και τον τραυματισμό των λοιπών.

Ακολούθως, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 30χρονη ημεδαπή και στο οποίο επέβαινε έτερη 30χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με το όχημα του 47χρονου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024