Τρία παιδιά έμεναν σε σπίτι – σκουπιδότοπο μαζί με… 245 ζώα
Τρία μικρά κορίτσια -όλα κάτω από την ηλικία των 10 ετών- βρέθηκαν να ζουν σε ένα σπίτι μαζί με 245 ζώα. Ανάμεσά τους ήταν τέσσερα σκυλιά, δέκα σκιουράκια, ένα γουρουνάκι, 14 πτηνά και 60 αρουραίοι με 20 μωράκια
Τρία μικρά κορίτσια -όλα κάτω από την ηλικία των 10 ετών- βρέθηκαν να ζουν σε ένα σπίτι μαζί με 245 ζώα, δήλωσε η αστυνομία. Ανάμεσά τους ήταν τέσσερα σκυλιά, δέκα σκιουράκια, ένα γουρουνάκι, 14 πτηνά και 60 αρουραίοι με 20 μωράκια.
«Δεν θα μπορούσατε να περπατήσετε πουθενά χωρίς να πατήσετε την ουρά, το σώμα ή τα περιττώματα των ζώων» έγραψε ο Άντονι Μπινζ, εκπρόσωπος της αστυνομικής υπηρεσίας Edgewater στη Φλόριντα, στην ένορκη κατάθεσή του.
«Υπήρχαν μύγες παντού και τα υπνοδωμάτια των παιδιών ήταν καλυμμένα με ένα σωρό σκουπίδια» πρόσθεσε,
Οπως μεταδίδει το CNNi, στο σπίτι ζούσαν με τους γονείς τους και τη σύντροφο του πατέρα τους.
Ο πατέρας τους κάλεσε την Κυριακή την αστυνομία και τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσία, αφού αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση του με τη σύζυγό του και τη φίλη του. Ήθελε να πάρει τα παιδιά μαζί του, αλλά η μητέρα τους δεν τον άφησε, είπε στην αστυνομία.
Πίστευε ότι η κατοικία ήταν ακατάλληλη για τα παιδιά, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση.
[Πηγή: CNNi]
Εικόνες – σοκ
Σύμφωνα με το CNNi, μερικά από τα ζώα ήταν σε κλουβιά, ενώ άλλα περιφέρονταν ελεύθερα. Ορισμένα από τα ζώα που βρίσκονταν σε κλουβιά ήταν συνεχώς ανάμεσα από τα δικά τους κόπρανα και ούρα.
Τα περισσότερα βρέθηκαν με ψύλλους. Αρκετά, επίσης, ήταν νεκρά.
Η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει πόσο καιρό ζούσαν τα παιδιά σε αυτό το σπίτι, ενώ πλέον τα έχει αναλάβει κηδεμόνας.
«Στην πενταετή μου εμπειρία ως αξιωματικός της αστυνομίας, αυτό είναι το χειρότερο περιστατικό που έχω αντιμετωπίσει» δήλωσε αστυνομικός.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας