Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Άνιστον : Τα «έψαλε» στον Τζάστιν Θερού για ένα follow στο Instagram

Τζένιφερ Άνιστον : Τα «έψαλε» στον Τζάστιν Θερού για ένα follow στο Instagram

Ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Άνιστον, Τζάστιν Θερού ήταν από τους πρώτους star που την καλωσόρισαν στο Instagram, ακολουθώντας τον λογαριασμό της στη δημοφιλή πλατφόρμα. Ωστόσο το «follow» δεν καταγράφηκε ποτέ με αποτέλεσμα η Τζένιφερ Άνιστον να τού ζητήσει εξηγήσεις...

Μπορεί να χώρισαν πριν περίπου ένα χρόνο, αλλά το πρώην ζευγάρι φαίνεται πως διατηρεί ακόμη άψογες σχέσεις, τουλάχιστον στα social media. Ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Άνιστον, Τζάστιν Θερού ήταν από τους πρώτους star που την καλωσόρισαν στο Instagram, ακολουθώντας τον λογαριασμό της στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Ωστόσο το «follow» δεν καταγράφηκε ποτέ με αποτέλεσμα η Τζένιφερ Άνιστον να τού ζητήσει εξηγήσεις…

«Βασικά μου έστειλε μήνυμα. Μου είπε, «Δεν μου έκανες follow», της λέω, «Φυσικά και σου έκανα!», και συνέχισε, «Όχι δεν με ακολούθησες»», αποκάλυψε ο 48χρονος ηθοποιός για την συνομιλία του με την Τζένιφερ Άνιστον.

«Συνειδητοποίησα πως ήμουν ένα από τα άτομα που την πάτησαν με την βλάβη στο Instagram. Είχα κάνει follow, σχολίασα…», πρόσθεσε ο Τζάστιν Θερού, αναφερόμενος στο πρόβλημα που εμφάνισε το Instagram με τον νέο λογαριασμό της  Τζένιφερ Άνιστον.

Η Τζένιφερ Άνιστον κατάφερε να «ρίξει» το Instagram, καταρρίπτοντας σε χρόνο dt το ρεκόρ Γκίνες που μέχρι πρότινος κατείχαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ.

Η ελληνικής καταγωγής σταρ του Χόλιγουντ, επέλεξε να εγκαινιάσει το προφίλ της στο Instagram, δημοσιεύοντας μια selfie από πρόσφατο reunion που είχαν «Τα Φιλαράκια».

Από εκείνο το πρώτο viral post της, η Τζένιφερ Άνιστον έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες, ανάμεσά τους μια από την παιδική της ηλικία και μια από τα παρασκήνια φωτογράφισης, αλλά και ένα βίντεο με το οποίο σατιρίζει τον πανικό που προκάλεσε η είσοδός της στον κόσμο του Instagram.

View this post on Instagram

#TBT In style, then and now…

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Τις δηλώσεις αυτές ο Τζάστιν Θερού, τις έκανε κατά τη  διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας «Lady and the Tramp» στη Νέα Υόρκη. «Κάτσε, περίμενε, όντως υπήρχε βλάβη;», σχολίασε η συμπρωταγωνίστριά του, Τέσα Τόμσον με τον Θερού να απαντά:

«Βασικά, έσπασε κυριολεκτικά το Instagram. Ο κόσμος είχε πρόβλημα, δεν τους αναγνώριζε ως followers». 

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού παντρεύτηκαν το 2015, μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Ωστόσο ο γάμος τους κράτησε περίπου τρία χρόνια, καθώς η ανακοίνωση του χωρισμού ήρθε τον Φεβρουάριο ΤΟΥ 2018, ξαφνιάζοντας τους πάντες, που πίστευαν ότι η καλλονή σταρ είχε βρει επιτέλους τον έρωτα της ζωής της.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024