Την ακύρωση των Πανελληνίων πρωταθλημάτων Γυναικών και Νέων Ανδρών Κλειστού Χώρου 2019 αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, έπειτα από τη σχετική επιστολή του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.
Σ’ αυτήν διατυπωνόταν η διαπίστωση της Διεύθυνσης Αγωνιστικού Αθλητισμού της ΓΓΑ περί μη σύννομης διεξαγωγής των εν λόγω πρωταθλημάτων εξαιτίας σωρείας κανονιστικών παραβάσεων.
Κατόπιν της ακύρωσης, ανακαλείται και η εγγραφή εννέα (9) αθλητών και έξι (6) αθλητριών από τον ειδικό πίνακα διακριθέντων, για τη μοριοδότηση εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Επιπλέον, εξετάζονται οι κυρώσεις που μπορούν να επιβληθούν στην Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ βάσει του αθλητικού νόμου.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Σόφια ενόψει του ματς με τη Χάποελ, με τους Χέιζ-Ντέιβις, Χουάντσο και Γκραντ στην αποστολή – Ποιοι έμειναν εκτός
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος Betsson έκανε γνωστό ότι το εντός έδρας ματς (1/4) απέναντι στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος, αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.