Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συναντήθηκε με τον Αυγενάκη ο Κουντούρης

Συναντήθηκε με τον Αυγενάκη ο Κουντούρης

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης είχε θεσμική συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και έθιξε την έλλειψη κατάλληλων γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Τον κύκλο των συναντήσεων του με τους παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού συνέχισε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο υφυπουργός Αθλητισμού υποδέχτηκε στο γραφείο του τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη και συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο Σύλλογος και τα ερασιτεχνική τμήματα του.

Κατά κύριο λόγο, ο Κουντούρης έθιξε στον Αυγενάκη την έλλειψη των κατάλληλων εγκαταστάσεων που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Οι ομάδες βόλεϊ και πόλο του Ολυμπιακού αγωνίζονται στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη και στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο αντίστοιχα.

Δύο γήπεδα που δεν πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές και δεν επιτρέπουν στον Ολυμπιακό να αναλάβει τη διοργάνωση διεθνών διοργανώσεων, κάτι που θα μεγάλωνε το πρεστίζ και θα ωφελούσε τον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Aναλυτικά η ενημέρωση που δόθηκε από το υφυπουργείο Αθλητισμού:

«Συνάντηση με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, είχε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι τρόποι ενίσχυσης και προώθησης του ερασιτεχνικού αθλητισμού στη χώρα μας.

Ο κ. Κουντούρης ανέλυσε το μοντέλο του Ολυμπιακού, με τις τόσες διεθνείς επιτυχίες σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα, ενώ θίχτηκαν και τα ζητήματα αθλητικών εγκαταστάσεων, οι ελλείψεις τους και η ανάγκη αναβάθμισης των υφισταμένων».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024