Ο Λεόνε καλωσόρισε τον Μπέρνι στο Καραϊσκάκη (pics)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο «Γ. Καραϊσκάκης», με την «ερυθρόλευκη» μασκότ, τον Λεόνε να καλωσορίζει στο φαληρικό στάδιο την αντίστοιχη των Βαυαρών.
Δίπλα στη λάμψη των ποδοσφαιριστών, τα γήπεδα χρειάζονται και την κατάλληλη «ατραξιόν» για τους φιλάθλους, πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Ειδικά η μασκότ της Μπάγερν Μονάχου, ο Μπέρνι, έχει κάνει «θραύση» τα τελευταία χρόνια στην «Allianz Arena» και όχι μόνο, καθώς ταξιδεύει με την γερμανική αποστολή και στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Ο Μπέρνι λοιπόν, έκανε το ταξίδι και στην Ελλάδα, για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα του Νίκο Κόβατς και των ποδοσφαιριστών της.
Τη Δευτέρα (21/10) στο «Γ. Καραϊσκάκης», λίγο πριν από την προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου, έγινε η συνάντηση των μασκότ των δύο ομάδων.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
LIVE: Κηφισιά – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – ΑΕΛ Novibet για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Έξετερ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Έξετερ για το FA Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3.
Η Μάκλσφιλντ από την 6η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου έστειλε σπίτι της την Κρίσταλ Πάλας που κατέκτησε πέρσι το FA Cup, καθώς επικράτησε με 2-1 στο γήπεδο της – Μπήκε μέσα ο κόσμος για να πανηγυρίσει.