Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάολα: Δάκρυσε ακούγοντας τον Ρόκκο να τραγουδάει

Πάολα: Δάκρυσε ακούγοντας τον Ρόκκο να τραγουδάει

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Πάολα, δεν έκρυψε την συγκίνηση της στον τηλεοπτικό αέρα

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Πάολα, δεν έκρυψε την συγκίνηση της στον τηλεοπτικό αέρα!

Στον Στέλιο Ρόκκο ήταν αφιερωμένη η χθεσινοβραδινή εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Ο γνωστός ερμηνευτής και δημιουργός τραγούδησε αγαπημένες επιτυχίες και μοιράστηκε το καλλιτεχνικό του ταξίδι με άλλους τραγουδιστές και το κοινό!

Όταν ο Βασίλης Σαλέας συνόδευσε με το κλαρίνο του τον Στέλιο Ρόκκο στο τραγούδι «Ξαφνικός έρωτας» και το αφιέρωσαν στην Πάολα, η ίδια παρακολουθούσε συγκινημένη, προσπαθώντας να κρατήσει τα δάκρυα στα μάτια της.

Οι αποκαλύψεις

Παράλληλα πέρυσι, η Πάολα προχώρησε σε διάφορες αποκαλύψεις μιλώντας μεταξύ άλλων για την οικογένειά της, το χωριό της, τη μητρότητα, τον χαμό του πατέρα της, τη θρησκεία, τον Παντελή Παντελίδη, τον ρατσισμό, την αγάπη και τον έρωτα, και την αβίαστη και ενεργή αντίστασή της απέναντι σε κάθε τι κακοπροαίρετο.

Ανάμεσα σε άλλα η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη καταγωγή της η οποία είναι από τη Συκιά της Χαλκιδικής.

Η Πάολα είχε δηλώσει στο παρελθόν πως είναι τσιγγάνα, κάτι που όπως αποκάλυψε δεν ισχύει στην πραγματικότητα.

«Να σας πω πως είχα δηλώσει πως είμαι τσιγγάνα. Από τη στιγμή που έφυγε ο μπαμπάς μου, αποκάλυψε όλη την αλήθεια. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, στον λόγο της τιμής μου, ορκίζομαι στον Θεό μου. Κανείς δεν είναι τσιγγάνος, ούτε η μητέρα ούτε ο πατέρας μου. Από μικρή ήμουν επαναστάτρια.

Υποστήριζα πάντα ότι ένιωθα πως βάλλεται από οτιδήποτε… Τώρα τα λέμε απλά αλλά είναι πολύ πιο σοβαρά. Πριν χρόνια δήλωσα ότι είμαι τσιγγάνα έστω από την πλευρά του μπαμπά μου αφού ήταν ο μόνος που δεν θα θύμωνε. Η μαμά μου θύμωσε αν και θα έπρεπε να το περιμένει αφού γνωρίζει ποιο είναι το παιδί της… Το είπα για να πάω κόντρα, θεωρούσα πως αφού έχω τη δική μου δυναμική είναι καλό να νομίζουν πως είμαι μια από αυτούς που χλευάζουν…

Ήμουν πάρα πολύ μικρή όταν το είπα αυτό. Μετά από αυτή τη δήλωση άκουσα πολλά και τα ακούω μέχρι σήμερα. Αν δεν είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου δεν θα φανέρωνα ποτέ την αλήθεια» δήλωσε χαρακτηριστικά η Πάολα.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024