Η Τούμπα γιορτάζει και ο ΠΑΟΚ την τιμά. Η ιστορική έδρα του Δικεφάλου συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια ζωής και ο ΠΑΟΚ έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας συλλεκτικής φανέλας που είναι αφιερωμένη σε αυτό το γεγονός. Και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:
«Στα θεμέλιά του κυλά το αίμα των φίλων της ομάδας. Στα τσιμέντα του ανδρώθηκαν γενιές και γενιές. Έμαθαν ν’ αγαπούν, να πονάνε, να χαμογελούν, να εκφράζονται, να πανηγυρίζουν, να μη συμβιβάζονται, να νιώθουν περήφανοι. Το γήπεδο της Τούμπας, το σπίτι μας έγινε 60 ετών κι εμείς το κάναμε μια συλλεκτική εμφάνιση.
Γκρι με μαύρες λεπτομέρειες, ρετρό γιακά, το Δικέφαλο στο στήθος, την ίδια την Τούμπα να κοσμεί τη φανέλα και το ΠΑΟΚ στην πλάτη γραμμένο όπως στην παλιά, εμβληματική επιγραφή του σταδίου έξω από τη Θύρα 7.»
Όντεντ Κάτας και Γουίλ Ρέιμαν μίλησαν για το παιχνίδι της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (20/1, 19:15) και εκθείασαν τις δυνατότητες των ερυθρόλευκων ως ομάδα.
Ο Λεβαδειακός πέρασε σαν… σίφουνας από το Αγρίνιο και συνεχίζει την ξέφρενη κούρσα του στο πρωτάθλημα, ξεφεύγοντας εννιά βαθμούς από τον πέμπτο Παναθηναϊκό
LIVE: Βόλος – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βόλος – Ατρόμητος για τη 17η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Τη μαζική συμπαράσταση των οπαδών του, σε ένα ακόμη παιχνίδι θα έχει ο Ολυμπιακός καθώς η ερυθρόλευκης ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν εξαντλήθηκαν.