Η Τούμπα γιορτάζει και ο ΠΑΟΚ την τιμά. Η ιστορική έδρα του Δικεφάλου συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια ζωής και ο ΠΑΟΚ έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας συλλεκτικής φανέλας που είναι αφιερωμένη σε αυτό το γεγονός. Και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:
«Στα θεμέλιά του κυλά το αίμα των φίλων της ομάδας. Στα τσιμέντα του ανδρώθηκαν γενιές και γενιές. Έμαθαν ν’ αγαπούν, να πονάνε, να χαμογελούν, να εκφράζονται, να πανηγυρίζουν, να μη συμβιβάζονται, να νιώθουν περήφανοι. Το γήπεδο της Τούμπας, το σπίτι μας έγινε 60 ετών κι εμείς το κάναμε μια συλλεκτική εμφάνιση.
Γκρι με μαύρες λεπτομέρειες, ρετρό γιακά, το Δικέφαλο στο στήθος, την ίδια την Τούμπα να κοσμεί τη φανέλα και το ΠΑΟΚ στην πλάτη γραμμένο όπως στην παλιά, εμβληματική επιγραφή του σταδίου έξω από τη Θύρα 7.»
Ευχές για την κατάκτηση του τροπαίου του Κόπα Άφρικα έστειλε ο Ολυμπιακός στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στο Μαρόκο και τη Σενεγάλη το βράδυ της Κυριακής.
Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Τόμας Φρανκ, καθώς η διοίκηση της Τότεναμ εξετάζει το σενάριο απόλυσής του μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Γουέστ Χαμ.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Μίλωνα (18/1, 19:00) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στο Champions League.