Η Ατλέτικο Μαδρίτης χάρη στα γκολ των Φέλιξ (48') και Πάρτεϊ (58') επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Λοκομοτίβ Μόσχας και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στον 4ο όμιλο του Champions League.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης χάρη στα γκολ των Φέλιξ (48′) και Πάρτεϊ (58′) επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Λοκομοτίβ Μόσχας και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στον 4ο όμιλο του Champions League.
Η ισπανική ομάδα ήταν πολύ ανώτερη, κυριάρχησε στο ματς από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και δεν χωρά αμφιβολία ότι θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ. Η Ατλέτικο έφτασε σε μια εύκολη νίκη και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στον όμιλο.
Ήταν μια νίκη την οποία χρειάζονταν οι ροχιμπλάνκος και έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν μετά το διπλό στην Μόσχα.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.