Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σιμεόνε : «Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βελτιωθεί αρκετά»

Σιμεόνε : «Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βελτιωθεί αρκετά»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στάθηκε στην βελτίωση που έχει επιδείξει η Ρεάλ Μαδρίτης το τελευταίο διάστημα, ενόψει του αποψινού ντέρμπι (28/9, 22:00).

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται απόψε την Ρεάλ στο «Wanda Metropolitano», στο πρώτο ντέρμπι της φετινής La Liga.

Ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος» Ντιέγκο Σιμεόνε, στάθηκε σε δηλώσεις του στην βελτίωση που έχει η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν το τελευταίο διάστημα, ενώ στάθηκε και στους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά για τους «μερένχες».

Αναλυτικά όσα είπε: «Αυτού του είδους οι αγώνες καθορίζονται από τις λεπτομέρειες που φέρνουν την ισορροπία στο ματς, από την μια μεριά στην άλλη. Η Ρεάλ έχει βελτιωθεί αρκετά στην Σεβίλλη και κόντρα στην Οσασούνα διατήρησαν αυτό το επίπεδο και έκαναν ευκαιρίες. Φαντάζομαι ότι θα συνεχίσουν στην ίδια γραμμή και στην συνέχεια.

Πιστεύω ότι η Ρεάλ έχει πολύ καλούς παίκτες και αν επωφεληθούν από τους κενούς χώρους, θα έχουν προβάδισμα. Ο Μπέιλ έχει βελτιωθεί, ο Μπενζεμά βρίσκεται σε ιδανικό επίπεδο και ο Αζάρ έχει τέλειες προοπτικές για να προκαλέσει ζημιά.

Μαθαίνουμε από τα πάντα, όταν κερδίζεις και όταν χάνεις, πρέπει να συνεχίζεις να προσπαθείς, όχι να αλλάξεις, γιατί με αυτόν τον τρόπο είσαι πιο κοντά στη νίκη. Η Μαδρίτη έχει δυνατή βάση και προοπτικές να γίνει μια πάρα πολύ καλή ομάδα.

Έχει βελτιωθεί αρκετά, έχει καταπληκτικούς παίκτες και έναν πολύ καλό προπονητή. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, για να τους δυσκολέψουμε το παιχνίδι».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024