Ο Νίκος Τριγλιανός είναι ο άτυχος φίλαθλος που έχασε την ζωή του στις εξέδρες του γηπέδου της Καλαμαριάς, κατά την διάρκεια του αγώνα του Απόλλωνα Πόντου με τα Χανιά.
Ο άτυχος οπαδός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών μετά από διαπληκτισμό που είχε στις κερκίδες του γηπέδου, καθώς το χτύπημα που υπέστη στο κεφάλι ήταν μοιραίο και βρήκε ακαριαίο θάνατο.
Ο άλλος άνδρας με τον οποίο διαπληκτίστηκε συνελήφθη και κρατείται από την ασφάλεια, ενώ για το τραγικό αυτό συμβάν συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Football League, η οποία είναι η διοργανώτρια αρχή της Super League 2, λέγοντας τα εξής:
«Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του φιλάθλου του Απόλλωνα Πόντου, Νίκου Τριγλιανού, ο οποίος έχασε άδικα τη ζωή του στις εξέδρες του γηπέδου της Καλαμαριάς».
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει δύο φορές στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ Μαδρίτης, πέρασε από την έδρα της Βιγιαρεάλ (2-0)και προσπέρασε την Μπαρτσελόνα (έχει ματς λιγότερο) στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αναβλήθηκε το παιχνίδι Τίμπεργουλβς – Γουόριορς για το πρωτάθλημα του NBA, εξαιτίας του θανάτου ενός 37χρονου άνδρα από ομοσπονδιακούς πράκτορες στη Μινεάπολη.