Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία: Τα δεδομένα για Κλέιτον

Λαμία: Τα δεδομένα για Κλέιτον

Οι άνθρωποι της Λαμίας ανέλυσαν στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό το πλάνο της ομάδας και ο έμπειρος άσος δεσμεύτηκε μέσα στις επόμενες ώρες να απαντήσει στην πρόταση που του έκανε ο σύλλογος τη Φθιώτιδας.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Λαμίας με τον Σίλβα Κλέιτον, με τον 36χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να ζητάει διορία μέχρι την Τετάρτη (11/09), για να απαντήσει στην πρόταση που του έχει καταθέσει ο σύλλογος της Φθιώτιδας.

Ο προπονητής των Κυανόλευκων,  Σωτήρης Αντωνίου, επιθυμεί την προσθήκη ενός παίκτη που θα καλύψει το κενό που υπάρχει πίσω από τον σέντερ φορ, με τους ανθρώπους της Λαμίας να καταλήγουν στον Κλέιτον, μετά το «ναυάγιο» με τον Ολλανδό Ντέσλεϊ Ούμπινκ.

Ο Βραζιλιάνος χαφ άκουσε με προσοχή όσα είχαν να του πουν οι άνθρωποι της Λαμίας και ζήτησε διορία μέχρι την Τετάρτη (11/09). Οι διοικούντες τον σύλλογο της Φθιώτιδας στη συζήτηση που είχαν με τον Σίλβα Κλέιτον, του ανέλυσαν τον πλάνο της ομάδας και του εξήγησαν ότι τον υπολογίζουν ως εναλλακτική λύση πίσω από τον επιθετικό.

Ο Λατινοαμερικάνος άσος είδε με θετικό μάτι την πρόταση της Λαμίας και διεμήνυσε στους ανθρώπους της ομάδας ότι θα τους απαντήσει σήμερα βράδυ ή το αργότερο ως την Τετάρτη. Ο Κλέιτον πέρσι αγωνίστηκε στην Football League με τον Ηρακλή, έχοντας 6 γκολ και 4 ασίστ σε 27 παιχνίδια, ενώ στην Ελλάδα έχει παίξει επίσης σε Μεσσηνιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Λάρισα, Παναθηναϊκό και Ξάνθη.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024