Με τον Κώστα Μανωλά να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της ομάδας του, η Νάπολι επικράτησε με 2-1 της Μπρέσια για την έκτη αγωνιστική της Σέριε Α.
Οι «παρτενοπέι» μπήκαν δυνατά στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Ντρις Μέρτενς στο 13ο λεπτό του ματς. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μανωλάς πέτυχε το δεύτερό του γκολ με τη φανέλα της Νάπολι.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η απόδοση της Νάπολι έπεσε και η Μπρέσια πέτυχε γκολ στο 67′ με τον Μάριο Μπαλοτέλι. Έκτοτε η Νάπολι επέβαλλε τον ρυθμό της και παρόλο που δεν απείλησε, δεν απειλήθηκε.
Έτσι η Νάπολι επανήλθε στις νίκες τέσσερις μόλις μέρες μετά την απρόσμενη ήττα από την Κάλιαρι.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Μάντσεστερ Σίτι θριάμβευσε με 3-0 στο Λονδίνο επί της Τσέλσι, μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ έχοντας παιχνίδι λιγότερο και στις 19/4 υποδέχεται την Άρσεναλ σε «τελικό»
Τέσσερις δανεικοί και ένας παίκτης με οψιόν για να μείνει στο Κορωπί: Ρενάτο, Λαφόν, Τσάβες, Ερνάντεθ και Σισοκό απασχολούν τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.
Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Conference League, η Ράγιο Βαγιεκάνο γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Μαγιόρκα για την La Liga.