Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιες ομάδες έχρισε φαβορί για τη στέψη στην Ιταλία ο Κόντε

Ποιες ομάδες έχρισε φαβορί για τη στέψη στην Ιταλία ο Κόντε

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για το ματς με τη Σαμπντόρα (28/9, 19:00) και το εξαιρετικό ξεκίνημα της Ίντερ, τονίζοντας όμως ότι φαβορί για το πρωτάθλημα είναι η Γιουβέντους και η Νάπολι

Ο Αντόνιο Κόντε έχει μεταμορφώσει την Ίντερ, με τους «νερατζούρι» να έχουν κάνει εκπληκτική εκκίνηση στη φετινή Serie A, μετρώντας 5/5 μέχρι στιγμής.

Ο Ιταλός allenatore στη συνέντευξη τύπου για την αναμέτρηση με την Σαμπντόρια (28/9, 19:00), παρουσιάστηκε προσγειωμένος παρά το απόλυτο, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει πολύ δρόμο και δουλειά μπροστά της, ώστε να βελτιωθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την Σαμπντόρια: «Το να παίζεις στο «Μαράζι» με την Σαμπντόρια είναι πάντα δύσκολο. Η Σαμπ έχει έναν εξαιρετικό προπονητή, ο οποίος αρέσκεται στην τακτική και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν».

Για το ότι ακολουθούν τα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους: «Το παιχνίδι που μας απασχολεί είναι εκείνο απέναντι στην Σαμπντόρια. Δεν υπάρχει καμία άλλη ομάδα. Είναι μόλις η πέμπτη αγωνιστική, οπότε κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο στην Σαμπντόρια».

Για το αν περίμενε ένα τόσο καλό ξεκίνημα: Κανείς δεν θέλει να χάνει. Είμαστε χαρούμενοι για το ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής, αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Αν θες να είσαι πρωταγωνιστής, πρέπει να αποφεύγεις τα σκαμπανεβάσματα. Δεν είμαι ο πρώτος που κεδίζιει 5 παιχνίδια.

Αυτή η ομάδα δεν είναι η πρώτη που κάνει καλό ξεκίνημα. Βρισκόταν στην πρώτη θέση και δύο χρόνια πριν: Μέχρι τον Δεκέμβρη… τελικά όμως κατάφερε να πάρει την τέταρτη θέση την τελευταία στιγμή. Και με Μαντσίνι η ομάδα πήγε καλά. Αλλά η ιστορία δείχνει ότι η κούρσα τελειώνει τον Μάιο».

Για το αν υπάρχουν ομιότητες της Γιουβέντους με την τωρινή Ίντερ: «Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Πρέπει να μάθουμε να επιτιθόμαστε με 11 πάικτες, χωρίς να αφήνουμε κενά. Οι παραλληλισμοί με τη Γιουβέντους είναι δύσκολοι γιατί πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις.

Την πρώτη χρονιά στη Γιουβέντους πήραμε πρωτάθλημα παρά το γεγονός ότι απέναντι είχαμε τη Μίλαν με παίκτες όπως ο Ίμπρα, ο Ρομπίνιο, ο Τιάγκο Σίλβα, ο Γκατούζο και ο Νέστα. Εκείνοι δεν πήραν το πρωτάθλημα επειδή θεωρούνταν φαβορί.

Η Γιούβε και η Νάπολι είναι πιο μπροστά από εμάς, αλλά αυτό δεν πρέπει να αλλάξει την ψυχολογία μας. Το πρωτάθλημα έχει ανέβει επίπεδο, η Λάτσιο πήρε το κύπελλο, είναι δυνατή ομάδα και δεν ξέρουμε αν χωράει στην τετράδα. Πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να τερματίσουμε στην κορυφή».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024