Τους κορυφαίους της χρονιάς που μας πέρασε βράβευσε χθες 23/9/2019 η FIFA σε γκαλά που έγινε στο Μιλάνο. Ωστόσο σε διαδικτυακή ψηφοφορία «βραβεύτηκαν» και οι μεγαλύτερες απογοητεύσεις της χρονιάς.
Στην ψηφοφορία συμμετείχαν πάνω από 120.000 άτομα και στην ενδεκάδα υπάρχουν αρκετά γνωστά ονόματα.
Σε σχηματισμό 4-3-3 λοιπόν στα γκολπόστ βρίσκεται ο Λόρις Κάριους (δανεικός στην Μπεσίκτας). Την άμυνα απαρτίζουν οι Κουρζαουά (Παρί Σεν Ζερμέν), Φιλ Τζόουνς (Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μουστάφι (Άρσεναλ) και Λιχστάινερ (Άουγκσμπουργκ από Άρσεναλ).
Στο κέντρο υπάρχουν τα ονόματα των Ρενάτο Σάντσες (Λιλ από Μπάγερν), Κουτίνιο (δανεικός στη Μπάγερν) και Φρεντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ενώ στην επίθεση των Πρόμες (Άγιαξ από Σεβίλλη), Παστόρε (Ρόμα) και Αλέξις Σάντσες (Ίντερ από Μάντεστερ Γιουνάιτεντ).
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.