Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρεάλ Μούρθια.
Μάλιστα, ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να πραγματοποιήσει σε λίγες ημέρες το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας κόντρα στην Μπέτις (27/9).
Κληθείς να τοποθετηθεί πάνω στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ τόνισε πως δεν αισθάνεται rookie, παρά το γεγονός πως αγωνίζεται για πρώτη φορά στο ισπανικό πρωτάθλημα.
«Παίζω μπάσκετ πολλά χρόνια και μολονότι είμαι νέος στο ισπανικό πρωτάθλημα, δεν αισθάνομαι rookie. Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω τη Μούρθια να πετύχει νίκες. Θέλω να δώσω το 100% σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι… Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον.
Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στο να γίνω ο καλύτερος παίκτης για αυτή την ομάδα. Η Μούρθια διαθέτει έμπειρους και νέους παίκτες. Νομίζω ότι έχουμε μια δυνατή ομάδα κι έναν προπονητή top επιπέδου όπως είναι ο Σίτο Αλόνσο» ήταν τα λόγια του.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.