Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Διούδης για το ντέρμπι
Ο Σωκράτης Διούδης δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις στη μέση και είναι πιθανό να μην μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό.
Πρόβλημα με τον Σωκράτη Διούδη υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Ο τερματοφύλακας των «πρασίνων», όπως αναφέρει η «Sportday, δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση το προηγούμενο διάστημα και είναι αμφίβολο το αν θα είναι σε θέση να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό (20:30).
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Γιώργος Δώνης έχει συμπεριλάβει τρεις τερματοφύλακες στην αποστολή ο Γιώργος Δώνης. Πάντως το πρωί της Κυριακής, ο Διούδης αναμένεται να υποβληθεί σε τεστ ώστε να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να αγωνιστεί κι αν όχι τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα πάρει πιθανότατα ο Κώστας Κότσαρης.
Ο 23χρονος πορτιέρο είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση στο περσινό ντέρμπι «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκης» και είναι πιθανό σήμερα να χρειαστεί να την επαναλάβει.
- Κόπα Άφρικα: Και όμως το Μαρόκο νίκησε…
- «Πληγωμένη» στο ΣΕΦ η Μακάμπι: Με τρεις σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό
- Γιόβιτς μετά τα 4 γκολ στον Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερα περήφανος – Η ΑΕΚ έχει ποιότητα»
- Χολ για τη μεταγραφή του Τζόουνς: «Είναι καλό για όλους μας ότι ήρθε στον Ολυμπιακό»
- Μπαρτζώκας για Μακάμπι: «Πολύ επικίνδυνη και σε καλό μομέντουμ – Δεν θα παίξει ο Μόρις»
- Επικό βίντεο: Ο διαιτητής του τελικού του Κόπα Άφρικα έβαλε τα γέλια όταν κατάλαβε ότι προκάλεσε… χάος (vid)
- Ρέτσος για τον «τελικό» με τη Λεβερκούζεν: «Η Μπάγερ θα αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο σε ένα θορυβώδες γήπεδο»
- Στα… κάγκελα ο κόσμος του Παναθηναϊκού με Αλαφούζο, Μπενίτεθ και παίκτες: «Νύχτα ντροπής και ξεφτίλας, δρόμο όλοι…» (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442