Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της Μακάμπι και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η ομάδα του βρίσκεται στον σωστό δρόμο, ωστόσο, επισήμανε ότι υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ακόμα έχουμε πολλά περιθώρια να παίξουμε καλό μπάσκετ. Επιθετικά ήμασταν καλοί, αμυντικά όχι. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα στην άμυνα. Είναι λογικό, είμαστε ακόμα στην αρχή.

Ήταν το πρώτο παιχνίδι του Ουίλμπεκιν. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Είχαμε και κάποιες απώλειες στη θέση 4. Ό,τι κι αν ερχόταν σαν αποτέλεσμα, εγώ θα έλεγα ότι είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.

Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Από πέρυσι που ανέλαβα την ομάδα προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα στην άμυνα. Αυτό το κάνουμε και τώρα. Γενικά η άμυνα ήταν πολύ καλή ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα από αυτή πήραμε το παιχνίδι.

Και οι δύο κύριοι Γιαννακόπουλοι βοήθησαν τα μέγιστα, όπως και ο κύριος Κώστας. Βοήθησαν την ομάδα του Παναθηναϊκού να φτάσει πολύ ψηλά στην Ευρώπη, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μείνει ανεξίτηλη η προσφορά τους μέσα από αυτό το τουρνουά».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο