Τον Ερυθρό Αστέρα αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, ένα φιλικό που ήταν και τα αποκαλυπτήρια των Ερυθρόλευκων του Πειραιά για τη νέα σεζόν.
Εκτός από τους 3 χιλιάδες φίλους των γηπεδούχων, από κοντά παρακολούθησε και η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού.
Σύσσωμο το συγκρότημα του Γιώργου Παντελάκη έδωσε το «παρών» στο ΣΕΦ, με τις αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας, 5 μέρες πριν την πρώτη τους «μάχη» με την Μονπελιέ για το προκριματικά της Ευρωλίγκας (25 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης 18:30 στην Χαλκίδα), να… στηρίζουν τους άντρες στο φιλικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Από τις 24/2 στο Λεβερκούζεν ακολούθησαν για τον Ολυμπιακό 5 ματς, με ένα πρόγραμμα ουσιαστικά ενός αγώνα κάθε εβδομάδα, και όμως αυτό όπως φαίνεται δεν λειτούργησε ευεργετικά όπως θα περίμενε κανείς.
Η Ιταλία θα επιστρέψει στο γήπεδο για δύο φιλικά τον Ιούνιο, το ένα με την Εθνική Ελλάδας και το άλλο με το Λουξεμβούργο, ενώ στον πάγκο των Ατζούρι θα κάθεται ο Σίλβιο Μπαλντίνι, προπονητής της U21.